FULL PAKKE

Kanskje ønsker du noe mer enn bare et morsomt avbrekk i arrangementet? Vil du at hele arrangementet skal være preget av humor, da er Freddy Kjensmos velprøvde og anerkjente super-kombinasjons-pakke tingen!

Det fungerer på følgende måter:

Alternativ 1.

På dagtid fremfører Freddy Kjensmo knallsuksessen Tid For Tomgang – et ANTI-motivasjonsforedrag. Gjerne for å dra i gang igjen i den tunge timen etter lunsj eller for å dele opp i det faglige. Dette er et foredrag som har vært fremført over 500 ganger, og det fungerer like bra for næringslivet såvel som for kommunale og offentlige etater. Tid For Tomgang er faglig relevant, lett å kjenne seg igjen i og har HØY latterfaktor. Innslaget gir et behagelig avbrekk og energipåfyll i det øvrige programmet. Norges mest brukte humorforedrag skaper garantert både latter, god stemning, blide ansikter og noe å snakke om resten av dagen. Du kan se et morsomt live videoklipp om hvordan det fungerer her.

OG:

Når gjestene møtes til middag og har satt seg til bords, introduseres Freddy som kveldens toastmaster. Gjestene setter pris på at han kommer tilbake under middagen på kvelden som komiker, da folk nå kjenner ham igjen etter å ha ledd godt av ham på dagen. Noe av teksten er alltid spesialskrevet for anledningen, han har en morsom presentasjon av menyen, opprop, stand-up innslag, utdelinger av sine egne og originale priser og andre vittige påfunn. I tillegg er det alltid en person i salen som får ekstra mye oppmerksomhet. Denne omfattende underholdningspakken er velprøvd og gjør at suksessen er sikret.

Alternativ 2.

Freddy medvirker med skjult teater og videre som toastmaster under middagen på kvelden. Et annet alternativ er at han under middagen er kokken Bruce. På morgenen etter kommer han tilbake som seg selv og starter dag to med en wake up comedy-seanse, før det faglige programmet begynner. Anti-motivasjonsforedraget Tid For Tomgang får garantert vekket selv den trøtteste deltager.

Enten det gjelder et sosialt jobbarrangement med fokus på hygge, eller det er et rent faglig arrangement, så fungerer disse to kombinasjonene optimalt. 

«Du gjorde denne dagen og kvelden så morsom at jeg gleder meg til hangoveren i morgen».
Publikummer på Plattformsamling for Statoil i Stavanger.

«Hei Freddy, dette var suverent. Ditt opplegg både når det gjaldt antimotivasjonsforedraget og din rolle som toastmaster var helt suveren. Med over 150 deltakere er det ofte vanskelig å finne noe som treffer alle, ditt anti-motivasjons foredrag traff i hvert fall 99% av deltakerne i salen. Tilbakemeldingene var veldig bra! Når det gjaldt din rolle som toastmaster under middagen så tror jeg vi trygt kan si at du traff 100%. I løpet av mine 12 år med Fagseminar, så kan jeg ikke huske at innslagene under middagen har truffet bedre. Dine innslag og humorperler kom på løpende bånd og tilbakemeldingene er særdeles positive fra alle deltakerne jeg har snakket med. Noen sier sågar at du burde bli fast toastmaster/underholder på fremtidige arrangementer. Jeg håper vi kan få benytte deg ved en senere anledning.»

Mvh Steinar Eriksen – Næringslivets Sikkerhetsorganisasjon

Her kan du lese flere glimrende referanser.

Gå til booking/forespørsler og få tilbud på Freddys FULL PAKKE DELUXE til en svært fordelaktig pakkepris.