Kokken Bruce

Tullekontorets nye humorkonsept er en perfekt happening for alle typer firma eller konferansemiddager der kunder, ansatte eller kolleger er samlet.

Daglig leder eller lignende ønsker velkommen til bords. Deretter overlates ordet til kjøkkensjef Bruce som skal presentere kveldens meny. På sjarmerende norsk-amerikansk får han umiddelbart oppmerksomhet. Han forteller litt om seg selv, og latteren sitter løst når han på en svært underholdende måte fortsetter med å informere om maten og gå gjennom praktisk info om røyking og nødutganger.

«Alle syntes det var kjempemorsomt og vi er veldig fornøyde. Vi smiler ennå og kan sterkt anbefale Freddy Kjensmo/kokken Bruce».
Buskerud Røde Kors

Se en videosnutt av Kokken Bruce i aksjon filmet med et mobilkamera her.

Etter at gjestene har begynt å spise, dukker han opp mellom rettene for å informere om praktiske ting som alltid ender i latter. Kokken Bruce dukker ikke bare opp på scenen i plenum, han går også rundt blant bordene. Replikker og poenger kommer på løpende bånd slik at middagen aldri rekker å bli kjedelig. I tillegg gjør Bruce mystiske ting som nesten får folk til å sette maten i halsen av forundring. Det hele balanseres imidlertid slik at folk i tillegg til å bli underholdt også får tid til å nyte maten.

Er det noen blant gjestene som har bursdag eller er det et jubileum, så har Bruce selvfølgelig fått med seg dette og planlagt en overraskelse og sang. Skal det introduseres en taler eller andre innslag bistår han gjerne.

Publikum tror lenge det er den ekte kokken de har med å gjøre, og setter pris på de merkelige påfunnene og morsomhetene. Etter hovedretten er tiden kommet for kveldens høydepunkt og finale: avsløringen.  Publikum får da vite at Bruce faktisk ikke er kjøkkensjef, men komikeren Freddy Kjensmo. De har vært med på skjult kamera – uten kamera.

Dette er en hel kveld med underholdning uten at gjestene en gang vet de blir underholdt. De tror bare at firmamiddagen er lagt til et sted med verdens morsomste og kuleste kjøkkensjef. En original idé som er en garantert suksess! HIGH FIVE!

«High Five, Bruce. Jeg holdt på å le meg ihjel og har vondt i magemusklene.».
Tilskuer Sundvollen Hotell

 

 

 

Passer for små grupper på 15-20 personer såvel som på banketter med hundrevis av deltagere.

 

TIPS! Hvis arrangementet fortsetter med faglig samling dagen etter,  hvorfor ikke også starte dag to med latter? Kokken Bruce på kvelden er ypperlig å kombinere med at Freddy neste morgen kommer tilbake med sitt latterfylte og morsomme antimotivasjonsforedrag Tid For Tomgang. Wake up comedy på sitt beste! Be om super pakkepris for begge innslagene.

Trykk her for booking og forespørsler.