Kokken Bruce

Tullekontorets nye humorkonsept er perfekt for alle typer firmamiddager der kunder, ansatte eller kolleger er samlet.

 

 

 

«Kokken Bruce var virkelig en morsom opplevelse, og alle responderte veldig bra på humoren din. Det var bra gjennomført og godt planlagt, synes spesielt den 1 minutts historien din om firmaet vårt var veldig bra! Alt i alt var det en minneverdig opptreden. Terningkast 5». Marie Bø, Qvartz, Oslo

Etter at det er ønsket velkommen til bords overlates ordet til kjøkkensjef Bruce som skal presentere kveldens meny. På sjarmerende norsk-amerikansk får han umiddelbart oppmerksomhet. Han forteller litt om seg selv, og latteren sitter løst når han på en svært underholdende måte fortsetter med å informere om maten og gå gjennom praktisk info om røyking og nødutganger.

Etter at gjestene har begynt å spise, dukker han opp mellom rettene for å informere om praktiske ting som alltid ender i latter. Kokken Bruce snakker ikke bare i plenum på scenen, men går også rundt blant bordene. Replikker og poenger kommer på løpende bånd slik at middagen aldri rekker å bli kjedelig. I tillegg gjør Bruce mystiske ting som nesten får folk til å sette maten i halsen av forundring.

Er det noen blant gjestene som har bursdag eller er det et jubileum, så har Bruce selvfølgelig fått med seg dette og planlagt en overraskelse og sang.

Publikum tror lenge det er den ekte kokken de har med å gjøre, og setter pris på de merkelige påfunnene og morsomhetene. Etter hovedretten er tiden kommet for kveldens høydepunkt og finale, etterfulgt av avsløringen hvor publikum får vite at Bruce faktisk ikke er kjøkkensjef, men komikeren Freddy Kjensmo. De har vært med på skjult kamera – uten kamera. Det er ingen tvil om hva som blir snakkisen resten av kvelden.

Dette er en hel kveld med underholdning uten at gjestene en gang vet de blir underholdt. De tror bare at firmamiddagen er lagt til et sted med verdens morsomste, rareste og kuleste kjøkkensjef. En original idé som er en garantert suksess som gir mye latter! HIGH FIVE!

«High Five, Bruce. Jeg holdt på å le meg ihjel og har vondt i magemusklene.».
Tilskuer Sundvollen Hotell

 

 

 

«Kokken Bruce ble oppfattet som den riktige kjøkkensjefen, bare litt ekstra utadvendt og veldig morsom. Høydepunktet var slipstrikset som feilet – kjempemoro og en historie som lever videre og stadig vil styrke lattermusklene! Freddy bidro til å løfte stemningen og fylle festmiddagen med latter gjennom kokken Bruce! Terningkast fem»
Eivind Belsvik – Elsikkerhet Norge AS

«Alle syntes det var kjempemorsomt og vi er veldig fornøyde. Vi smiler ennå og kan sterkt anbefale Freddy Kjensmo/kokken Bruce». Buskerud Røde Kors

Passer for små grupper på 15-20 personer såvel som på banketter med hundrevis av deltagere.

 

TIPS! Hvis arrangementet fortsetter med faglig samling dagen etter,  hvorfor ikke også starte dag to med latter? Kokken Bruce på kvelden er ypperlig å kombinere med at Freddy neste morgen kommer tilbake som seg selv med sitt latterfylte og morsomme antimotivasjonsforedrag Tid For Tomgang. Wake up comedy på sitt beste! Be om super pakkepris for begge innslagene.

Trykk her for booking og forespørsler.

 

 

Emneknagger for dette innslaget: #underholdning #latter #glede #forundring #snakkis #trivsel