Tid For Tomgang – et humoristisk ANTI-motivasjonsforedrag

Hva har fotballspiller Martin Ødegaard, suksessforfatter Jo Nesbø og skikonge Petter Northug til felles? Det er innlysende. De har ikke konsultert verdens fremste og eneste antimotivator, noe som er grunnen til at vi har hørt om dem.

 

 

 

Komikeren Freddy Kjensmo sier endelig høyt det som burde vært sagt for lenge siden:
– Vi er overmotiverte her til lands! Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen og spiser ostepops hele dagen som skaper problemer! Se derimot på hvitsnippforbrytere, innsidehandlere og gutta i Finance Credit – det er topp motiverte folk hele gjengen.

Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, har deltatt i teambuildingaktiviteter eller for de som generelt bobler over av for mye livsglede og entusiasme.

Ved hjelp av LEARNING BY NOT DOING lærer vi i dette hysterisk morsomme foredraget å bli umotiverte individer. Freddy Kjensmo viser hvordan vi skal få kontakt med latskapen inni oss. Det er tid for tomgang!

«Anti-motivasjonen var helt maks. Totalt annerledes – total suksess.»
Stein Drogseth, Admin.dir. Garanti Eiendomsmegling

Varighet: 45 minutter.

Dette sier fornøyde arrangører om TID FOR TOMGANG:

Hei igjen.
Foredraget ditt var et skikkelig løft i en travel hverdag!!!  Deilig å høre en slik tolkning av livet vi lever – både jobb og privat.  Det ga noen refleksjoner som vi kan ta med oss.   Morsomt at du «tullet» med noen litt ekstra!  Det ble tatt godt i mot av alle. Vi fikk en flott start på aktivitene vi fortsatte med utover ettermiddagen. En av de første mailene jeg fikk på torsdag, hadde innhold som «hvis jeg gidder da».
Stå på videre – jeg anbefaler deg der jeg kan.
Karin Wang, Statistisk Sentralbyrå, Kongsvinger

Hei Freddy!
Vi hadde en flott kveld forrige torsdag. Ikke minst takket være deg! Jeg kan ikke huske sist jeg har vært med på noe lignende, hvor absolutt alle lo – hele tiden. Det er ikke alltid lett å treffe alle på hjemmebane – men det gjorde du virkelig med oss! Det var latter over alt resten av kvelden – til å med på do var det folk som satt og lo lenge etter du var dratt.       Med vennlig hilsen Hanne Sannum Myrvang, Kontorleder, Eikholt 

Hei
Jeg vil anbefale dine tjenester ovenfor mine kunder for framtiden. Det var glimrende levert som vanlig! Freddy Kjensmo som «humorvaremerke» leveres med lattergaranti.
Tom Johansen, Telenor Expo

Bedriftsforbundet hadde stor nytte av TID FOR TOMGANG fordi temaene satte næringslivets hverdagsrealiteter på spissen. Bedriftsforbundet organiserer små og mellomstore bedrifter og bedriftslederne kjente seg klart igjen. Latteren satt løst hos samtlige og det er ingen tvil om at selv utover i de sene nattetimer, lo fortsatt flere av oss stille for oss selv. Vi anbefaler på det varmeste alle andre til å gjennomgå en antimotiverende seanse med Freddy Kjensmo!                                                                   Siv Alsén, Informasjonsrådgiver Bedriftsforbundet

Hei Freddy
Ville bare takke for sist og si at jeg FREMDELES ler av foredraget ditt – og nå har det jo gått dagevis. Jeg synes programmet burde vært utstyrt med et fareskilt og en advarsel: Kun vannfast sminke anbefales! Som det nå ble, var jo både mascaraen og jeg i oppløsning da jeg entret scenen. Jeg anbefaler deg i øst og vest.
Lisa Wade, Foredragsholder

Etter en lang fredag med presentasjoner, gruppearbeid og diverse aktiviteter var vi spente på å møte «Demotiverer» Kjensmo i morgentimene lørdag. Kunne han klare å skape engasjement og iver? Å jada – både kropp og sjel fikk seg noen spark og sprell, latterbølgene skylte gjennom salen og han klarte fint å engasjere 80 morgentrøtte deltagere uten problemer. Ble vi demotiverte? Samma det! Mulig at målet om å skape en demotivert forsamling ikke ble nådd og godt er det! Flere positive tilbakemeldinger fra deltagerne tilsier at dette var noe som traff – kan anbefales!
Ragnhild Sørlie
OBOS

Hei Freddy!
Vi er veldig fornøyd. Vi synes det var perfekt å ha ditt innlegg rett etter lunsjen. Det er mange som har gitt oss tilbakemelding om at foredraget ditt var ustyrtelig morsomt. I tillegg har du en fin og viktig undertone. Alle trenger å roe litt ned innimellom.
Elise Husum
Kunnskapsparken i Rana

Hei Freddy! Takk for sist, det var en flott gjennomføring og du vil bli husket. Du hadde en herlig og uventet måte å legge frem dine synspunkter på. Din litt slappe (kropps) holdning er jo i seg selv noe som får lattermusklene til å dirre. I 45 min fikk du oss til å glemme tid og sted, tårer og latter var fremme i skjønn forening. Vi ville ikke vært foruten dette foredraget. Tusen takk skal du ha, vi sees nok igjen .                                                                                                                                 Nina Mordt Kolstad – Opplæringsansvarlig, AS Christiania GlasMagasin

Takk for et forrykende og bunnsolid humoristisk foredrag som avslutning på våre studiedager på Hamar 7.-9. juni 2006! En snau time med sammenhengende god latter! Mye helse i det!
Ronald Andersen – Deltager fra Nord-Odal Kommune

Trykk her for å lese over 150 uttalelser til om suksessforedraget

 

PASSER FOR KICK-OFF, SEMINARER, FIRMAFESTER, MEDARBEIDERDAGER, KONFERANSER, MOTIVASJONSDAGER, ÅRSFESTER, MØTER, EVENTS m.v.

Eksempler på settinger hvor TID FOR TOMGANG har blitt brukt:
Som en humoristisk start på dagen, for å dra folk i gang etter lunsj, som et avbrekk i en lang fagdag, som en avslutning på dagen, sammen med aperitiff i et konferanserom før man går til middag, i et av KIEL-fergens konferanserom før båten seiler, på Danskebåten mens båten seiler – i et konferanserom på jobben før man tar buss til en restaurant, før man drar på sommerfesten – som en morsomt og overraskende programpost når man er på tur i et annet land. Mulighetene er mange.

norges_mest_brukte

TID FOR TOMGANG har blant annet vært omtalt i følgende medier: 

Lørdags-Magasinet på TV2, Store Studio NRK Fjernsynet, Dagbladet, Norway Live Web-tv, avisen Glåmdalen, Billedbladet Her og Nå, Helgeslutt NRK Radio, Nitimen, Se og Hør, Espen Thoresen i Kanal 24, P4, Balsam NRK P1, LederNytt, Aftenposten, Finansavisen, bladet Gründer, A-Magasinet, Dagens Næringsliv m.fl.