«Et festlig og energisk foredrag som fikk taket til å løfte seg av latterbrøl. Takk for bra innsats!»

Gyrd Norvoll – Politiets data og materielltjeneste

Antimotivasjonsforedraget Tid For Tomgang

Norges mest bookede humorforedrag - Nå i ny oppdatert 2024-versjon!

Hva har fotballspiller Erling Braut Haaland, suksessforfatter Jo Nesbø og brødrene Ingebrigtsen til felles? Det er innlysende. De har ikke konsultert verdens fremste og eneste antimotivator, noe som er grunnen til at vi har hørt om dem.

Humorist Freddy Kjensmo har i mange år sagt høyt at vi er overmotiverte her til lands! Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen og ser på Netflix hele dagen som skaper problemer! Se derimot på for eksempel hvitsnippforbrytere og økonomisk kriminelle – det er topp motiverte folk hele gjengen.

Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag eller teambuilding og som synes JA-hatten begynner å bli vel trang.

Ved hjelp av learning by NOT doing lærer man i dette hysterisk morsomme foredraget å bli umotiverte individer. Freddy Kjensmo viser hvordan vi skal få kontakt med latskapen inni oss. 

Book lattersuksessen som hittil er fremført 700 ganger nå!

Varighet: 45 minutter.

Passer for kick-off, seminarer, firmafester, medarbeiderdager, konferanser, motivasjonsdager, årsfester, møter, events m.v.

Eksempler på settinger hvor TID FOR TOMGANG har blitt brukt:
Som en humoristisk start på dagen, for å dra folk i gang etter lunsj, som et avbrekk i en lang fagdag, som en avslutning på dagen, sammen med aperitiff i et konferanserom før man går til middag, i et av KIEL-fergens konferanserom før båten seiler, på Danskebåten mens båten seiler – i et konferanserom på jobben før man tar buss til en restaurant, før man drar på sommerfesten – som en morsomt og overraskende programpost når man er på tur i et annet land. Mulighetene er mange.

 

Dette sier andre fornøyde arrangører om TID FOR TOMGANG:

terningkast 6 e1529492879211

“Anti-motivasjonen var helt maks. Totalt annerledes – total suksess.”
Stein Drogseth, Admin.dir. Garanti Eiendomsmegling

terningkast 6 e1529492879211

«Foredraget ditt var et skikkelig løft i en travel hverdag!!! Deilig å høre en slik tolkning av livet vi lever – både jobb og privat. Det ga noen refleksjoner som vi kan ta med oss. Det ble tatt godt i mot av alle. Stå på videre – jeg anbefaler deg der jeg kan.»
Karin Wang, Statistisk Sentralbyrå, Kongsvinger

terningkast 6 e1529492879211

«Det er dagen etter Tid for Tomgang og etter så mange latterkuler og tankevekkere er det vanskelig å svare Freddy når han spør om jeg vil skrive en anmeldelse. Et såpass ærefullt oppdrag at jeg burde hive meg over det, men jeg er demotivert og gidder nesten ikke. Jeg vet at han forstår. Et fantastisk herlig foredrag! Anbefales. Terningkast seks.»
Lena Knutsen, Smøla Næringspark, mai 2019