Toastmaster/konferansier

portrettforslag1

Book en av Norges morsomste og mest brukte toastmastere til ditt arrangement.

Komikeren Freddy Kjensmo har lang erfaring og rutine som profesjonell konferansier og toastmaster under middager. Enten det er et jubileum, kundemiddag, firmafest eller gallaarrangement, vil han garantert sette en ekstra humoristisk spiss på kvelden. Med Freddy Kjensmos vittige replikker, kjappe humor og særegne evne til å ta rommet, enten det er lite eller stort, passer han også utmerket til å lede et faglig arrangement på dagtid.

Hans måte å lede en middag på er å kombinere presentasjonen av talere og andre innslag med stand-up og morsomme innfall, som forøvrig aldri er under beltestedet. Publikum involveres i stor grad, endel tekst spesialtilpasses hver enkelt anledning og det er ikke uvanlig at det dukker opp gøyale festtelegrammer fra kjente mennesker i anledning arrangementet. I tillegg er det alltid en person i publikum som får ekstra mye oppmerksomhet. Freddy har også ofte en egen utdeling av medaljer og diplomer til medarbeidere for å hylle de merkeligste særegenheter og kjennetegn.

Det er bare å lene seg tilbake og nyte kvelden i trygg forvissning om at alt er i de beste hender. Freddy tar seg av alt fra presentasjonen av menyen, underholdning og til å hylle serverings og kjøkkenpersonalet til slutt. Å bruke en profesjonell og rutinert komiker som toastmaster, er å sørge for at kvelden løftes opp til et nivå som gjestene setter pris på og husker.

NYHET! Hva med å løse toastmasterrollen helt annerledes? Book den morsomme kokken Bruce, og få en hel kveld med underholdning og latter.(NB! Tar ikke oppdrag i bryllup eller private selskaper)

Ofte kombineres toastmasterrollen med skjult teater. Det kan være ved at Freddy helst i begynnelsen etter at folk har satt seg til bords, kommer som en invitert gjest eller en nyansatt som tar ordet, og starter på en tale som tar en merkelig retning og blir både pinlig og latterlig. Etter 10-12 minutter avslører Freddy seg som kveldens toastmaster. Les mer om skjult teater her.

Freddy Kjensmo brukes også ofte som konferansier på dagarrangementer og seminardager og konferanser. Med humorinnslag innimellom det faglige leder han dagen på en morsom, lett og trygg måte.

Når det gjaldt din rolle som toastmaster under middagen så tror jeg vi trygt kan si at du traff 100%. I løpet av mine 12 år med Fagseminar, så kan jeg ikke huske at innslagene under middagen har truffet bedre. Dine innslag og humorperler kom på løpende bånd og tilbakemeldingene er særdeles positive fra alle deltakerne jeg har snakket med. Noen sier sågar at du burde bli fast toastmaster/underholder på fremtidige arrangementer.
Steinar Eriksen, Næringslivets sikkerhetsorganisasjon

GARANTI! Når du booker Freddy Kjensmo er du garantert profesjonalitet fra booking og frem til gjestene går fra bordet og oppdraget er ferdig.

NB. Mange bruker også Freddy Kjensmos morsomme antimotivasjonsforedrag på dagtid, og så senere som toastmaster under middagen på kvelden. Dette er en svært god kombinasjon, da publikum har fått seg en god latter innimellom det faglige programmet på dagen, og dermed kjenner ham når han kommer igjen på kvelden. Be om super pakkepris.

Freddy Kjensmo gjør også noen typer oppdrag som konferansier og toastmaster på engelsk, i kombinasjon med skjult teater.

Trykk her for booking