Kunsten å takle idioten i speilet

– Et feelgood-foredrag om positivitetsfascister, coacher, lykkeguruer og sannheten om det eneste du kan gjøre noe med.

 

Freddy Kjensmo har vært på flere selvutviklingskurs, hatt flere coachingtimer og lest flere motivasjonsbøker enn de fleste. Selv mener han å ha doktorgrad i irritasjon, han møter utelukkende håpløse bilførere når han er ute og kjører og han er mest glad i andre mennesker i små doser. Ingen av disse tingene plager ham i nevneverdig grad til daglig. Og det er ikke alle kursene og bøkene som er grunnen.

«Kunstne å takle idioten i speilet» er et hysterisk oppgjør med selvutvikling, bullshit-ord, det å tenke utenfor boksen og alle ekspertene  og konsulentene som skal hjelpe oss med endring eller til å bli mer effektive og superglade på jobben. Samtidig er Freddy Kjensmo direkte og ærlig om det eneste du kan gjøre for å leve et bra liv, ha perfekte arbeidsdager og et godt forhold til dine kolleger og venner. Enten det gjelder omstilling, trivsel, arbeidsglede eller ledelse – det er bare en person du kan gjøre noe med!

Humorveteranen og historiefortelleren sørger for god mosjon av lattermusklene, gir praktiske tips, ord til ettertanke og han bruker en rekke selvironiske eksempler fra sitt eget nevrotiske liv.

Et perfekt innslag for arbeidsplasser og organisasjoner som har hatt besøk av noen som har fortalt om passion og lykke, eller som bruker uttrykk som sosial kompetanse, proaktiv, endringsledelse, fremoverlent, selvrealisering og hårete mål i fullt alvor. Send tilhørerne ut av rommet med smil, latter og nye tanker.

Kommer første kvartal 2020. Book nå eller få mer info.