Kritiske tidspunkter

Enten du er bedriftsleder, eventansvarlig i bedriften eller sitter i arrangementskomitéen på din arbeidsplass så kjenner du garantert til følgende situasjoner:

  • Det har vært en lang, god og velfortjent lunsj på første dag av arrangementet, og deltagerene er slappe og mette i timen rett etter. Det er ikke uten grunn at dette tidspunktet kalles “dødens time”. Mange foredragsholdere og andre som holder innlegg kvier seg for å snakke rett etter lunsj. Dette er et av Freddy Kjensmos favoritt-tidspunkt. Antimotivasjonsforedraget Tid For Tomang er glimrende å benytte på dette tidspunktet, slik hundrevis av andre kunder har gjort. Latter får opp energien igjen før det faglige programmet fortsetter.
  • Etter en lang dag i konferansesal og møterom, treffes alle senere på kvelden til felles middag. Et måltid med venner og kolleger er alltid hyggelig, men det burde skjer noe mer enn bare mat og snakking. Hva med et skjult teater-innslag med Kokken Bruce? En hel kveld med underholdning uten at gjestene en gang vet de blir underholdt. Mye latter og en garantert snakkis.
  • Det er tungt å være den som starter kl. 09 på morgenen etter en hyggelig middag kvelden i forveien. Vi har løsningen for å få fart på trøtte fremmøtte. Wake up comedy med Freddy Kjensmos foredrag eller et skjult teater-innslag spesialskrevet for anledningen, gir en knallstart som vekker selv den trøtteste deltager.
  • Etter en dag med faglige innlegg og foredrag er ingenting bedre enn å sende deltagere ut av rommet med smil og mye latter. Alle Freddy Kjensmos foredrag har lattergaranti!

 

 

Kontakt oss for forespørsler og booking.