Kunsten å takle positivitetsfascistene

Et foredrag for deg som ikke orker mer Endelig Mandag, som synes det er greit at glasset for det meste er halvtomt og som opplever at ja-hatten har blitt et par nummer for trang. (Og sannheten om det eneste du kan gjøre noe med.)

Freddy Kjensmo har vært på flere selvutviklingskurs, hatt flere coachingtimer og lest flere motivasjonsbøker enn de fleste. Allikevel mener han å ha doktorgrad i irritasjon, han møter utelukkende håpløse bilførere i trafikken, presterer sånn passe  og han er mest glad i andre mennesker i små doser. Ingen av disse tingene plager ham i nevneverdig grad til daglig. Og det er ikke alle kursene og bøkene som er grunnen.

Når hverdagen krever sitt, bilen ikke starter, ungene griner og du står i dritt til knærne er det ikke alltid så lett å tenke at glasset er halvfullt og at det kunne vært verre.

«Kunsten å takle positivitetsfascistene» er et hysterisk oppgjør med selvutvikling, svada og bullshit-ord og alle de inspirerende ekspertene  og konsulentene som gir oss dårlig samvittighet fordi vi ikke er superglade og på hugget hele tiden. Freddy Kjensmo deler sin erfaring om det eneste du kan gjøre for å leve et bra liv, ha perfekte arbeidsdager og et godt forhold til dine kolleger og venner. Enten det gjelder omstilling, arbeidsglede eller ledelse – det er han i speilet det handler om!

Humorveteranen og historiefortelleren sørger for god mosjon av lattermusklene, gir praktiske tips, ord til ettertanke og han bruker en rekke selvironiske eksempler fra sitt eget nevrotiske liv.

Et perfekt innslag for arbeidsplasser og organisasjoner som har hatt sine runder med passion og lykke, hvor det å tenke positivt og hele tiden skulle bli den beste utgaven av deg selv ikke fører noe sted eller som bruker uttrykk som sosial kompetanse, endringsledelse og fremoverlent til daglig. Send tilhørerne ut av rommet med smil, latter og nye tanker.

Kommer første kvartal 2020. Book nå eller få mer info.