Alvorspraten

Perfekt for aperitiff og get together-treff 

Alvorspraten -ferdig

Skjult Teater – Alvorspraten

ET HELT ANNERLEDES SKJULT TEATER-KONSEPT FRA TULLEKONTORET.

“Politimannen ble en fantastisk åpning av firmafesten vår i oktober 2017. Dette slo an! Alle gikk fem på og det ble en snakkis og latter utover kvelden. Jeg vil anbefale til andre å sørge for at politimann ”Hermansen” patruljerer i området ved neste firmaarrangement.”
Ida Bakkene – BlomsterFrakt Øst AS

Komikeren Freddy Kjensmo går undercover i politiuniform og lurer dine kunder, kollegaer eller ansatte trill rundt! Passer perfekt for get together-treff, under aperitiffen eller som en gøyal start på julebordet eller firmafesten. 

“Politimann” Hermansen dukker opp der den aktuelle bedriften eller etaten skal ha firmafest, julebord eller aperitiff. På bred trøndersk forteller den sjarmerende og utavendte fyren at han har blitt tilkalt på bakgrunnen av en bekymringsmelding.  Politimannen skjønner fort at det er “falsk alarm”, men han synes det er så hyggelig der at han blir stående å skravle. Politimannen er naturlig morsom, så det blir mye latter underveis.

Plutselig får han øye på en i publikum som ligner veldig på en butikktyv han fakket noen uker tidligere. Innslaget kan i stor grad tilpasses hvert enkelt arrangement. Uansett hvor man befinner seg i landet spisses det hele slik at alvorspraten blir troverdig og passer lokalt. Det topper seg mot avsløring av komplottet da han “får en beskjed på øret”. Ut fra info Freddy har fått på forhånd om en av de tilstedeværende i forsamlingen, blir det både  intenst, overraskende og morsomt før det hele avsløres. Spenningen ligger i at folk har en naturlig respekt for en uniformert politimann. Lettelsen er derfor stor og ender i applaus og latter når de tilstedeværende får vite at de har vært med på et skjult teater-stunt fra Tullekontoret.
NB! Dette innslaget kan kun fremføres på lukkede arrangementer. Alvorspraten er et rent verbalt humorinnslag og det foretas ikke tullearrestasjoner eller annet som forbindes med ordentlig politi.
Varighet ca. 15-20 minutter.

“Hei Freddy! Tusen takk for at du nok en gang gjorde vårt arrangement til en fantastisk opplevelse. Din nye figur “Politimannen” var akkurat så troverdig at mange hadde problemer med å se om dette var ekte eller skuespill. Rasende morsomt å følge med på tilskuerne og se usikkerheten, og så begeistringen når de endelig oppfatter at det ikke er på ordentlig. Et annerledes innslag med mange fine poenger, og så tar det liksom av på slutten og man ser publikum senke skuldrene. Helt genialt.” Kristin Ødegård – Norsk Industri

Ypperlig å kombinere med at Freddy Kjensmo blir med videre som toastmaster eller fremfører sitt populære anti-motivasjonsforedrag dagen etter.

Trykk her for booking og forespørsler.