Stakkars oss

-ET INSPIRERENDE FOREDRAG OM TAKKNEMLIGHET

NYHET!    

Norge har flere ganger blitt kåret til verdens lykkeligste og beste land å bo i. Hvorfor er vi så misfornøyde, sutrete og krenket hele tiden da?

Etter over 700 humorforedrag for næringslivet, organisasjoner og offentlig sektor er Freddy Kjensmo klar med sitt nye foredrag Stakkars oss. Her tar han  utgangspunkt i egne erfaringer, og lærer bort enkle teknikker for å sette mer pris på livet og hverdagen. Med bøttevis av humor og selvironi inviteres tilhørerne med på en ærlig og brutal men morsom reise, fra da han nådde bunnen som menneske og satt full i underbuksa og hørte bikkja si snakke til seg. For deretter å oppdage at takknemlighet er motpol til alle negative følelser.

Enten man er ansatt, leder eller kollega – i dette nye og energiske foredraget lærer tilhørerne effektive verktøy som virker når i-landsproblemene tårner seg opp, livet er preget av rutine og man begynner å ta ting for gitt.

Et nyttig, tankevekkende og morsomt foredrag som passer perfekt for arrangementer med fokus på arbeidsmiljø såvel som medarbeiderdager eller konferanser hvor motivasjon og inspirasjon står i fokus.

Varighet: 65 minutter uten pause.

Send en uforpliktende forespørsel.

 

 

 

 

Kjære Freddy,
Tusen takk for et flott foredrag. Det ble en personlig gave fra et menneske til et annet – selv om vi var mange som hørte på deg.
Du hadde en sterk historie. Jeg trodde på deg. Nært. Ærlig. Du fortalte det også på en måte som gjorde at det var lett og følge med. Litt tull og tøys innimellom krydrer det hele og gir oss en bitte liten tenkepause. For det er mye du har på hjertet. – og det er jo også viktig at vi tilhørere får ledd litt og tenkt oss litt om.
Jeg anbefaler det – virkelig! Terningkast seks. Anne Austveg, Asklia Boliger – Bærum Kommune

 

 

 

Vi fikk besøk av Freddy Kjensmo i vår lille avdeling. “Stakkars oss” ble en intim forestilling og en flott oppladning til sommerfesten senere på kvelden. Mye latter, men også en og annen tåre i øyekroken. Freddy fortalte en sterk historie krydret med mye humor. Vi koste oss fra begynnelse til slutt, og tar med oss gode “lykketips” videre. Terningkast 6. Ingun Medhus, avdelingsleder KLP Skadeforsikring AS 

 

 

 

«Et nært, tankevekkende, viktig og morsomt foredrag om takknemlighet som motvekt til offerrollen. Terningkast seks» Britt Karlsen, Enhet oppvekst Skien Kommune

 

«Stakkars oss» var et meget inspirerende foredrag med fin balanse mellom humor, seriøsitet og refleksjoner.
De ansatte ble tatt med på Freddy sin egenopplevde livsreise hvor velstandssamfunnets utfordringer og takknemlighet for de nære ting ble satt i fokus.
En investering i beste arbeidstid hvor livets viktigste verdier ble satt i perspektiv!
Kan anbefales! Terningkast 5
Eiril Roberg, BK Grafisk Sandefjord

 

 

 

En takknemlig kveld med Freddy.  Gjennom åpenhjertige refleksjoner og muntre kommentarer klarer han å sette tankene og refleksjonene i gang! Terningkast fem fra oss. Kan anbefales! Stig Fonås, Kultur og fritidsenheten Kongsvinger Kommune.

 

 

 

Direkte, ærlig, tankevekkende og inspirerende foredrag. Vi er takknemlige for det ga oss mye til ettertanke. Omsorgstjenesten i Skjerstad, Bodø Kommune

Publikumsuttalelser:

Takk for mange tips om å tenke takknemlighet. Og for en rørende avslutning.

Veldig bra!

Morsomt og lærerikt.

Alvor og skjemt i skjønn forening.

Veldig godt å høre på og bli minnet på å være takknemlig.

Kjente meg igjen. Dette skal jeg bruke!

Dette var både underholdende og tankevekkende.

Flott at du var personlig, det gir publikum mye!

Sagt om Freddy Kjensmos andre foredrag:

Totalt annerledes – total suksess. – Garanti Eiendomsmegling

Ditt foredrag kan anbefales! – Sande Kommune

Du fikk toppscore på evalueringen, dette var supert. – Storbergen Boligbyggelag

Book nå! 

Emneknagger for dette foredraget: #Arbeidsglede #Trivsel #Endring #Omstilling, #Arbeidsmiljø #Motivasjon #latter  #Inspirasjon #Bevisstgjøring  #Samarbeid #Begeistring #Humor #lærerikt #nytte #edutainment #livsglede