Tid For Tomgang – et humoristisk ANTI-motivasjonsforedrag

NB! NÅ I NY OPPDATERT 2018-VERSJON

Hva har fotballspiller Martin Ødegaard, suksessforfatter Jo Nesbø og den nye langrennsstjernen Johannes Høstflot Klæbo til felles? Det er innlysende. De har ikke konsultert verdens fremste og eneste antimotivator, noe som er grunnen til at vi har hørt om dem.

Komikeren Freddy Kjensmo sier endelig høyt det som burde vært sagt for lenge siden:
– Vi er overmotiverte her til lands! Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen og spiller Playstation hele dagen som skaper problemer! Se derimot på for eksempel hvitsnippforbrytere og økonomisk kriminelle – det er topp motiverte folk hele gjengen.

Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, har deltatt i teambuildingaktiviteter eller for de som generelt bobler over av for mye livsglede og entusiasme.

Ved hjelp av LEARNING BY NOT DOING lærer vi i dette hysterisk morsomme foredraget å bli umotiverte individer. Freddy Kjensmo viser hvordan vi skal få kontakt med latskapen inni oss. Det er tid for tomgang!

 

 

 

“Anti-motivasjonen var helt maks. Totalt annerledes – total suksess.”
Stein Drogseth, Admin.dir. Garanti Eiendomsmegling

Varighet: 45 minutter.

Dette sier fornøyde arrangører om TID FOR TOMGANG:

Hei igjen.
Foredraget ditt var et skikkelig løft i en travel hverdag!!!  Deilig å høre en slik tolkning av livet vi lever – både jobb og privat.  Det ga noen refleksjoner som vi kan ta med oss.  Det ble tatt godt i mot av alle. Stå på videre – jeg anbefaler deg der jeg kan.
Karin Wang, Statistisk Sentralbyrå, Kongsvinger

 

Trykk her for å lese flere uttalelser om suksessforedraget

 

PASSER FOR KICK-OFF, SEMINARER, FIRMAFESTER, MEDARBEIDERDAGER, KONFERANSER, MOTIVASJONSDAGER, ÅRSFESTER, MØTER, EVENTS m.v.

Eksempler på settinger hvor TID FOR TOMGANG har blitt brukt:
Som en humoristisk start på dagen, for å dra folk i gang etter lunsj, som et avbrekk i en lang fagdag, som en avslutning på dagen, sammen med aperitiff i et konferanserom før man går til middag, i et av KIEL-fergens konferanserom før båten seiler, på Danskebåten mens båten seiler – i et konferanserom på jobben før man tar buss til en restaurant, før man drar på sommerfesten – som en morsomt og overraskende programpost når man er på tur i et annet land. Mulighetene er mange.

Kontakt oss for et pristilbud nå.

 

norges_mest_brukte

 

 

 

Emneknagger for dette foredraget: #Humor #Underholdning #humorforedrag #energipåfyll #glede #trivsel