Aktuelle innlegg

Må foredrag være alvorlige for å være bra og nyttige?

Få svaret her.

Send folk hjem fra samlingen med et smil

Mine foredrag blir ofte brukt for å avslutte fagdagen, seminarhelgen, konferansen eller personalsamlingen. Mange av mine kunder ser nytten av å ikke bare si takk for nå, men vil sende folk hjem med latter, et smil og gjerne noen inspirerende tanker. Det er ikke vanskelig å tenke seg nytten av dette. Latter og humor er dessuten glimrende verktøy for å forsterke et viktig budskap.

Dette fikk jeg tilsendt mandag 2 september etter et oppdrag på Royal Garden Hotel i Trondheim i går:

Takk for et flott, morsomt og tankevekkende foredrag. En veldig fin måte og avslutte vår personalsamling på.Jeg tror alle mine kollegaer som var tilstede er enig med meg når jeg påstår at ditt foredrag «Grip dagen før du tar kvelden» ga oss noe å tenke på. Å være takknemlig for det man har kan gi oss mere. Å stadig hige etter det man ikke har, vil aldri gi oss nok.Applaus fra oss i Kreditorforeningen Midt, Sør, Øst og Vest. Åse Sandberg

Mosjoner lattermusklene også!

 

Hadde du en fin klimakrise?

Freddy Kjensmo forteller hvorfor det er lurt å mosjonere lattermusklene også.

Morsom toastmaster og konferansier

Mange ønsker å booke eller leie en morsom toastmaster eller konferansier til sitt bedriftsarrangement. Enten det gjelder å lede en faglig konferanse eller sørge for at middagen glir smertefritt og uten dødpunkter, så er det smart å vurdere en profesjonell person til å ta seg av toastmaster og konferansierrollen.

Freddy Kjensmo har lang erfaring og er en dyktig, morsom og erfaren toastmaster som gjerne kommer til ditt event, firmamiddag eller firmafest. Da kan du som arrangør sette deg ned og nyte arrangementet trygg på at alt er i de beste hender.

Førstehjelp for surpomper

Kjenner du noen som er kronisk morragretne og starter hver dag med å mugge og og gjøre livet surt for seg selv og alle rundt seg? Da må du ta en titt på denne videoen.

Skal du arrangere et event?

Har du ansvaret for å arrangere en medarbeiderdag, HMS-seminar eller kundemiddag? Da er det alltid mye å tenke på og huske, så vi har derfor samlet en liten hendig guide med huskeliste og 25 gode tips. Du finner den her. Del den gjerne.