«Et festlig og energisk foredrag som fikk taket til å løfte seg av latterbrøl. Takk for bra innsats!»

Gyrd Norvoll – Politiets data og materielltjeneste

Toastmaster og konferansier

Book Norges morsomste og mest brukte konferansier og toastmaster til ditt arrangement.

Freddy Kjensmo har lang rutine og erfaring som profesjonell konferansier og toastmaster under firmamiddager og dagarrangementer. Enten det er et jubileum, kundemiddag, firmafest eller gallaarrangement, vil han garantert sette en ekstra humoristisk spiss på kvelden. Freddy Kjensmos vitser, kjappe replikker og særegne evne til å ta rommet, gjør at han også passer utmerket til å lede et faglig arrangement på dagtid.

Ofte kombineres toastmasterrollen med skjult teater. Det kan være ved at Freddy helt i begynnelsen etter at folk har satt seg til bords, kommer som en invitert gjest eller en nyansatt som tar ordet. Dette blir starten på en tale som tar en merkelig retning og blir både pinlig og latterlig. Etter 10-12 minutter avslører Freddy seg som kveldens toastmaster. Les mer om skjult teater her.

Presentasjonen av talere og andre innslag kombineres med stand-up og morsomme innfall, som forøvrig aldri er under beltestedet. Publikum involveres i stor grad, endel tekst spesialtilpasses den aktuelle anledningen og det er ikke uvanlig at Freddy stiller med sin egen medaljeutdeling med merkelige priser til utvalgte gjester.

Det er bare å lene seg tilbake og nyte kvelden i trygg forvissning om at alt er i de beste hender. Freddy tar seg av alt fra presentasjonen av menyen, underholdning og til å hylle serverings og kjøkkenpersonalet til slutt. Å bruke en profesjonell toastmaster er å sørge for at kvelden løftes opp til et nivå som gjestene husker og setter pris på.

NB! Freddy Kjensmo tar ikke oppdrag i bursdager, bryllup og på private fester.

“Når det gjaldt din rolle som toastmaster under middagen så tror jeg vi trygt kan si at du traff 100%. I løpet av mine 12 år med Fagseminar, så kan jeg ikke huske at innslagene under middagen har truffet bedre. Dine innslag og humorperler kom på løpende bånd og tilbakemeldingene er særdeles positive. ”
Steinar Eriksen, Næringslivets sikkerhetsorganisasjon

Standup

Med bakgrunn som en av stand-up pionerene fra begynnelsen av nittitallet, får du her landets mest brukte komiker på arrangementer for norsk arbeidsliv. Freddy Kjensmo er kjent som en samfunnsengasjert komiker med poenger alle kan kjenne seg igjen i.

Når du engasjerer Freddy Kjensmo til ditt arrangement for å gjøre et stand-up show eller være toastmaster/konferansier, vil han på bakgrunn av info han får i forkant, alltid lage noe tekst/materiale spesialtilpasset det aktuelle arrangementet. Mange tror at stand-up bare passer for yngre mennesker, men Freddy Kjensmos show passer utmerket for alle aldersgrupper og anledninger.

Det som er vanlig er at han gjør sitt show under middagen og kommer inn mellom hovedrett og dessert. Et stand-up show varer gjerne 20-25 minutter.

Booker du Freddy Kjensmo til ditt kveldsarrangement vil han garantert sørge for god mosjon av lattermusklene.

stand-up freddy kjensmo

“Takk for innsatsen din under vårt Kick-Off! Vi har tidligere benyttet stand up komikere i kick-off settinger, men ingen har truffet så bra som dette. Så tusen takk for et meget treffende og morsomt show.”
Rolf G. Solhaug, Markedssjef, Konica Minolta