Om

Freddy Kjensmo

Freddy Kjensmo

Freddy Kjensmo er komiker, stand-up veteran og forfatter. I tillegg er han Norges mest brukte foredragsholdere. Han har jobbet på heltid med underholdning siden 1986, og var med på å starte stand-up bølgen i Norge på begynnelsen av nittitallet.

I løpet av sin karriere har han turnert landet på kryss og tvers mange ganger og har gjort over 3000 show på små og store scener. Han har også medvirket på flere turnèer med blant annet Jon Schau og Sturla Berg-Johansen. I løpet av årene har han dessuten gjestet en rekke tv-programmer på NRK, TV2 og TVNorge.

Som tekstforfatter har Freddy Kjensmo bidratt til Hallo i uken, Reiseradioen, Nitimen, Humor X-tra og P4 på radio. For fjernsyn har han skrevet manus for blant annet Nytt på nytt, Senkveld, Best uten Ball, Hotell Cæsar, Bot og bedringHjelp jeg er hypnotisert og mange andre.

Han har også skrevet tekster for Zahid Ali, Rigmor Galtung, Tommy Steine, Sturla Berg-Johansen, Elsa Lystad, Øyvind Angeltveit m.fl. Hittil har han  gitt ut ti humorbøker som har solgt i flere opplag. Reiseguiden hans, Freddys New York , (2014) fikk strålende kritikker.

Siden 2005 har Freddy Kjensmo spesialisert seg på inspirerende og berikende foredrag med humoristisk vri for arbeidslivet, og har blant annet gjort stor suksess med sitt humoristiske antimotivasjonsforedrag TID FOR TOMGANG, som hittil er sett av over 85 000 mennesker.

Freddy Kjensmo er født i 1964 i Oslo.

Bilder til bruk for kunder finnes her.