«Et festlig og energisk foredrag som fikk taket til å løfte seg av latterbrøl. Takk for bra innsats!»

Gyrd Norvoll – Politiets data og materielltjeneste

dsc7334 fargealternativ small size 683x1024 1

Om Freddy Kjensmo

Freddy Kjensmo er komiker, stand-up veteran og forfatter. I tillegg er han Norges mest brukte humoristiske foredragsholder. Han har jobbet på heltid med underholdning siden 1986, og var med på å starte stand-up bølgen i Norge på begynnelsen av nittitallet.

I løpet av sin karriere har han turnert landet på kryss og tvers mange ganger og har gjort over 3000 show på små og store scener, samt en rekke opptredener på NRK, TV2 og TVNorge. Som tekstforfatter har Freddy Kjensmo bidratt til Hallo i uken, Reiseradioen, Nitimen, Humor X-tra og P4 på radio. For fjernsyn har han skrevet manus for blant annet Nytt på nytt, Senkveld, Best uten Ball, Hotell Cæsar, Bot og bedringHjelp jeg er hypnotisert og mange andre. I tillegg til å være tekstforfatter for Zahid Ali, Rigmor Galtung, Tommy Steine, Sturla Berg-Johansen, Elsa Lystad, Øyvind Angeltveit m.fl.

Hittil har han  gitt ut 13 humorbøker som har solgt i flere opplag. Reiseguiden hans, Freddys New York , (2014) fikk strålende kritikker. Det samme gjorde hans sakprosa-debut i 2023.

Siden 2006 har Freddy Kjensmo spesialisert seg på innslag og inspirerende og berikende foredrag med en morsom vri for arbeidslivet. Blant annet har han gjort stor suksess med sitt humoristiske antimotivasjonsforedrag TID FOR TOMGANG, som hittil er sett av over 100 000 mennesker. Han regnes i tillegg for å være en av de fremste i Norge innen den underholdningsformen som kalles skjult teater.

Freddy Kjensmo er født i 1964 i Oslo.

Bilder til bruk for kunder finnes her.