«Et festlig og energisk foredrag som fikk taket til å løfte seg av latterbrøl. Takk for bra innsats!»

Gyrd Norvoll – Politiets data og materielltjeneste

Kokken Bruce

Tullekontorets nye humorkonsept er perfekt for alle typer firmamiddager der kunder, ansatte eller kolleger er samlet.

Etter at det er ønsket velkommen til bords overlates ordet til kjøkkensjef Bruce som skal presentere kveldens meny. På sjarmerende norsk-amerikansk får han umiddelbart oppmerksomhet. Han forteller litt om seg selv, og latteren sitter løst når han på en svært underholdende måte fortsetter med å informere om maten og gå gjennom praktisk info om røyking og nødutganger. Showet er i gang.

terningkast 6 e1529492879211

“Veldig gode tilbakemeldinger!!!! Folk syntes det var en perfekt mengde tull og tøys – veldig bra! Noen av de som gikk fem på ble litt sure, men det er bare gøy. Terningkast seks.”  – Stian Aarstad, Sønnico AS 

Etter at gjestene har begynt å spise, dukker han opp mellom rettene med små tablåer som alle ender i latter. Middagen rekker aldri å bli kjedelig.

Publikum tror virkelig det er den ekte kokken de har med å gjøre. Etter hovedretten er tiden kommet for finalen med avsløringen og kveldens største latterbrøl ledsaget av et spektakulært slippkutter-stunt. Publikum får vite at Bruce faktisk ikke er kjøkkensjef, men komikeren Freddy Kjensmo. Det er ingen tvil om hva som blir snakkisen resten av kvelden.

Dette er en hel kveld med underholdning uten at gjestene en gang vet de blir underholdt. De tror bare at firmamiddagen er lagt til et sted med verdens morsomste, rareste og kuleste kjøkkensjef. En original idé og et av Norges mest populære middagsinnslag hvor alle garantert blir lurt trill rundt.

August 2023:

sekser

«Kokken Bruce ble en stor suksess for oss på sommerfesten i Trondheim, dette var terningkast seks» – Ivar J. Moe, daglig leder BK Gruppen

kokken bruce stor 1

“High Five, Bruce. Jeg holdt på å le meg ihjel og har vondt i magemusklene.”.
– Tilskuer, Røde Kors, Sundvollen Hotell


Dette er et underholdningskonsept innen det som blir kalt skjult teater. En annen måte å forklare det på er som skjult kamera, men uten kamera. Meningen er at publikum tror de er med på noe ordentlig, men så blir de lurt.

Passer for alt fra små grupper på 15-20 personer såvel som på banketter med hundrevis av deltagere.

Se ofte stilte spørsmål her

Se hva folk sier om Kokken Bruce

terningkast fem e1525866497603

“Kokken Bruce var virkelig en morsom opplevelse, og alle responderte veldig bra på humoren din. Det var bra gjennomført og godt planlagt. Synes spesielt det 1 minutts-eventyret om firmaet vårt var veldig bra! Alt i alt var det en minneverdig opptreden. Terningkast 5”
Marie Bø, Qvartz, Oslo

terningkast fem e1525866497603

«Kokken Bruce ble oppfattet som den riktige kjøkkensjefen, bare litt ekstra utadvendt og veldig morsom. Høydepunktet var slipstrikset som feilet – kjempemoro og en historie som lever videre og stadig vil styrke lattermusklene! Freddy bidro til å løfte stemningen og fylle festmiddagen med latter gjennom kokken Bruce! Terningkast fem»
Eivind Belsvik – Elsikkerhet Norge AS

terningkast fem e1525866497603

«Alle syntes det var kjempemorsomt og vi er veldig fornøyde. Vi smiler ennå og kan sterkt anbefale Freddy Kjensmo/kokken Bruce»
Buskerud Røde Kors

terningkast fem e1525866497603

«Vi kan anbefale dette innslaget videre, Freddy. Det var høydepunktet under kvelden, veldig moro og det ble snakket mye om det videre utover og dagen etter.»
Andreas Smedsrud, daglig leder MIRA IKS