Kokken Bruce

Tullekontorets nye humorkonsept er perfekt for alle typer firmamiddager der kunder, ansatte eller kolleger er samlet.

“Veldig gode tilbakemeldinger!!!! Folk syntes det var en perfekt mengde tull og tøys – veldig bra! Noen av de som gikk fem på ble litt sure, men det er bare gøy. Terningkast seks.” Stian Aarstad – Sønnico AS (oktober 2019)

 

 

 

 

Etter at det er ønsket velkommen til bords overlates ordet til kjøkkensjef Bruce som presenterer kveldens meny. På sjarmerende norsk-amerikansk får han umiddelbart oppmerksomhet. Han forteller litt om seg selv, og latteren sitter løst når han på en svært underholdende måte fortsetter med å informere om maten og gå gjennom praktisk info om røyking og nødutganger.

Etter at gjestene har begynt å spise, dukker han opp mellom rettene med små tablåer som alle ender i latter. Middagen rekker aldri å bli kjedelig.

Publikum tror virkelig det er den ekte kokken de har med å gjøre. Etter hovedretten er tiden kommet for finalen med avsløringen og kveldens største latterbrøl ledsaget av et spektakulært slippkutter-stunt. Publikum får vite at Bruce faktisk ikke er kjøkkensjef, men komikeren Freddy Kjensmo. De har vært med på skjult kamera – uten kamera. Det er ingen tvil om hva som blir snakkisen resten av kvelden.

Dette er en hel kveld med underholdning uten at gjestene en gang vet de blir underholdt. De tror bare at firmamiddagen er lagt til et sted med verdens morsomste, rareste og kuleste kjøkkensjef. En original idé og en garantert suksess som gir mye latter! HIGH FIVE!

Les ofte stilte spørsmål her.

High Five, Bruce. Jeg holdt på å le meg ihjel og har vondt i magemusklene.”.
Tilskuer, Røde Kors, Sundvollen Hotell

 

 

 

“Kokken Bruce var virkelig en morsom opplevelse, og alle responderte veldig bra på humoren din. Det var bra gjennomført og godt planlagt. Synes spesielt det 1 minutts-eventyret om firmaet vårt var veldig bra! Alt i alt var det en minneverdig opptreden. Terningkast 5”. Marie Bø, Qvartz, Oslo

“Kokken Bruce ble oppfattet som den riktige kjøkkensjefen, bare litt ekstra utadvendt og veldig morsom. Høydepunktet var slipstrikset som feilet – kjempemoro og en historie som lever videre og stadig vil styrke lattermusklene! Freddy bidro til å løfte stemningen og fylle festmiddagen med latter gjennom kokken Bruce! Terningkast fem”
Eivind Belsvik – Elsikkerhet Norge AS

“Alle syntes det var kjempemorsomt og vi er veldig fornøyde. Vi smiler ennå og kan sterkt anbefale Freddy Kjensmo/kokken Bruce”. Buskerud Røde Kors

“Vi kan anbefale dette innslaget videre, Freddy. Det var høydepunktet under kvelden, veldig moro og det ble snakket mye om det videre utover og dagen etter.” Andreas Smedsrud, daglig leder MIRA IKS

Firmamiddag med Kokken Bruce

Kokken Bruce

Passer for alt fra små grupper på 15-20 personer såvel som på banketter med hundrevis av deltagere.

Trykk her for booking og forespørsler.

 

 

Emneknagger for dette innslaget: #underholdning #latter #glede #forundring #snakkis #trivsel #skjultteater #standup