«Et festlig og energisk foredrag som fikk taket til å løfte seg av latterbrøl. Takk for bra innsats!»

Gyrd Norvoll – Politiets data og materielltjeneste

Kokken Bruce - Ofte stilte spørsmål

Hva er opplegget?
Dette er et underholdningskonsept innen det som blir kalt skjult teater. En annen måte å forklare det på er som skjult kamera, men uten kamera. Meningen er at publikum tror de er med på noe ordentlig, men så blir de egentlig lurt.
Mange har opplevd lignende innslag med servitører, men tilbakemeldingen fra Tullekontorets kunder er at gjestene da ofte har avslørt opplegget ganske raskt og skjønt at det er tull. Det har aldri vært tilfelle etter mange oppdrag med Kokken Bruce. Folk synes han er litt mye på amerikansk vis, men samtidig veldig hyggelig og morsom. Allikevel tror publikum at denne karen som påstår han er fra Wisconsin, faktisk er ekte og at han jobber på kjøkkenet.

Hvordan fungerer det?
Etter at daglig leder, toastmaster eller lignende har ønsket velkommen til bords, overlates ordet til kjøkkensjefen på stedet. Dette er da Freddy Kjensmo i kokkeklær som Kokken Bruce. Han skal gå gjennom kveldens meny og praktisk informasjon, og benytter samtidig muligheten til å fortelle litt om seg selv til stor latter. Innimellom rettene dukker han opp med stunts, replikker og innslag. Det hele balanseres imidlertid slik at det ikke blir for mye og forstyrrer den naturlige rytmen og det sosiale aspektet ved middagen. Det hele avsløres til latter og applaus før desserten.

Hvor lenge varer innslaget?
Fra gjestene går til bords og frem til like før desserten serveres er det ulike tablåer og innslag mellom rettene.

Hva oppnår kunden med å booke et slikt innslag?
Først og fremst en hel kveld med underholdning uten at publikum en gang vet at de blir underholdt. Latteren sitter løst og det blir en middag man sent vil glemme. En definitiv snakkis gjestene vil huske og referere til i lang tid etter at arrangementet er avsluttet.

Hvor passer det?
På firma og konferansemiddager med alt fra 15 til flere hundre gjester. På julebord eller andre bedriftsfester som arrangeres på et hotell eller en restaurant i lukket setting. På julelunsjer eller andre tilstelninger der restaurantmat skal fortæres.

Hva trengs av forberedelser fra kundens side?
Ved booking får man et dokument med endel spørsmål for utfylling om gjestene og arrangementet som sådan. Dette danner grunnlaget for innslag og ting som skjer underveis. Jobben din som arrangør er å la færrest mulig vite om innslaget, samt holde masken under middagen.

Når det gjelder det tekniske vil Freddy Kjensmos lydansvarlige alltid ta kontakt med arrangementstedet på forhånd og avklare dette.

GARANTI
Vi på Tullekontoret AS garanterer profesjonalitet i alle ledd fra booking, til gjennomføring og oppsummering i etterkant.
Freddy Kjensmo er en av Norges mest brukte komikere på arrangementer for næringslivet, og lever av å bli anbefalt av sine fornøyde kunder. Hans mål er og alltid strekke seg litt lenger enn forventet for at arrangementet skal bli så vellykket som overhodet mulig. Ja, og så har innslagene våre lattergaranti også selvfølgelig!