«Et festlig og energisk foredrag som fikk taket til å løfte seg av latterbrøl. Takk for bra innsats!»

Gyrd Norvoll – Politiets data og materielltjeneste

Referanser

En rekke av landets mest kjente og ledende bedrifter og etater har benyttet Freddy Kjensmos foredrag og humorinnslag de siste årene. Noen av dem er:

NRK, Finansforbundet, NSB, Sparebankene, DNB, Gjensidige, Skatteetaten, Statoil/Equinor, Hydro, Asko, Politiet, Veidekke, IF Forsikring, Posten, Coop, Mattilsynet, NAV, Avinor, Byggeriet, Adecco, Oslo Lufthavn, Høgskolen i Akershus, Wikborg Rein, Næringslivets Sikkerhetsorganisasjon, Toyota Norge AS, Statistisk Sentralbyrå, Telenor, Bedriftsforbundet, Obos, Statens Vegvesen, Nordea, Bama, Norske Shell og mange mange flere.

«Vi brukte kokken Bruce på festmiddagen under vår konferanse i oktober 2019 og det var veldig vellykket. Kokken hadde gjestene i sin hule hånd fra første stund. Latteren runget og stemningen ble skikkelig god, akkurat slik som man håper på og ønsker seg når man arrangerer festmiddag. Kokken Bruce anbefales herved!»
– Cecilie Hagby/Daglig leder, Norsk Betongforening

«“Grip dagen før du tar kvelden” var et foredrag som inneholder mye alvor presentert på en meget god og humoristisk måte. Det var tett i mellom tendenser til tårer og høylytt latter. Passer like godt i i små forsamlinger som i store. Etter tilbakemeldingene må dette bli terningkast seks.»
– Rune Martinsen – Økonomiforbundet

«Tid For Tomgang var en perfekt start på dagen og satte standarden på ei utrolig humørfylt og bra samling.»
– Ketil Kjeldsberg – Adecco Norge AS, Region Nord

«Foredraget fungerte veldig bra for oss og mine store forventninger mine ble absolutt innfridd. Du traff veldig på kornet og det var absolutt vår humor. Oppsummert – kjempebra og takk for innsatsen. Jeg vil absolutt anbefale dette videre.»
– Per Helge Eikenæs – Gjensidige

«Freddy er en fagmann og han kan sitt fag. Profesjonelt, smakelig og hysterisk morsomt skjult teater! Anbefales på det varmeste.»
Hjalmar Bøe – Höegh Capital

«Freddy Kjensmo leverte humorforedrag av høy klasse og vi fikk trimma lattermusklene til lærere og næringsliv i Nord-Norge. Det ga topp score og deltakerne reise hjem med et smil om munnen.»
Anne Grete Johansen – Daglig leder Ungt Entreprenørskap Troms

«Antimotivasjonsforedraget var et realt kickoff for våre ansatte på et nytt studieår. Sjelden jeg sett så mange ansatte le så godt samtidig.»
Tore Petter Engen – Høgskolen i Østfold

«Et festlig og energisk foredrag som fikk taket til å løfte seg av latterbrøl. Takk for bra innsats!»
Gyrd Norvoll – Politiets data og materielltjeneste

«Takk for et morsomt, overraskende og helt anderledes foredrag. Det var befriende godt å le seg inn i tomgang!»
Geir Arne Rosvoll – Seksjonssjef Statens forurensningstilsyn

«Komikeren Freddy Kjensmo sørget for voldsomme lattersalver. En perfekt brakåpning på søndagen før vi gikk videre med det faglige.»
BBL Tønsberg – Marianne Femdal Kaasa

«Det var veldig gode tilbakemeldinger på innslaget ditt. Alle moret seg, og det satt i oss resten av konferansen.»
Camilla Ramberg – Finansforbundet

«Vi vil takke for et morsomt foredrag og en festlig avslutning på dagen. Folk var litt undrende til hva dette foredraget skulle handle om, men stemningen steg fort og avslutningen var en klasse for seg.  Tid for tomgang kan anbefales!»
Trine Bratlie Evensen – Kommunikasjonsrådgiver Jernbaneverket

«Tusen takk for et utrolig morsomt og annerledes foredrag. Det var masse positive tilbakemeldinger fra deltagerne i etterkant. Jeg vil anbefale deg på det varmeste til alle jeg kjenner.»
Merete Helland – kurs og kompetanseansvarlig Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund

«Stemningen var høy og helt på topp etter foredraget! Lommetørklet var vått, tårekanalene tørre – og lattermusklene måtte masseres! Oppgaven som toastmaster ble også gjennomført med “bravur”, og morsomheter og treffende replikker raste ut som maskingeværskudd – og traff! En «snakkis» resten av kvelden. Anbefales!»
Asbjørn Jacobsen, adm. dir. Nerliens Meszansksy AS

«Tusen takk for en strålende avslutning på vår samling på Klækken.  Vi fikk oss en god latter og det fungerte helt utmerket. Har ikke noe problem med å anbefale Freddy Kjensmos antimotivasjonsforedrag videre.»
Ann Kristin Nyborg – Synsam Norge AS

«Takk for et flott foredrag med et tema som er vanskelig å legge frem: ansvar for egne handlinger og eget liv. Du klarte å nå frem med humor, selvironi og ettertanke. Takket være din hjelp fikk seminaret en flott start.»
Vibeke Andersen – Politihøgskolen

«Takk for humoristisk foredrag av ypperste klasse! «Grip dagen før du tar kvelden»gav oss akkurat det vi trengte; et perspektiv på ting, tett akkompagnert av latterbrøl. Terningast 6.»
Bård Ålovsrud – Rektor Hauglia Skole Enebakk Kommune

«Vi ønsket Freddy på et kick-off oppdrag før en dialogkafe i regi av Herøy Arbeiderparti. Foredraget«Grip dagen før du tar kvelden» ble en stor suksess og satte oss virkelig i modus for å tenke over livets viderverdigheter og hvor godt vi egentlig har det. En suksess! Det er ikke vanskelig å anbefale dette  foredraget til andre! Velkommen tilbake»
Elbjørg Larsen Ped.psyk rådgiver.

«Tusen takk for et tankevekkende og morsomt foredrag på fredag. Latter og gråt om hverandre. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra våre ansatte. Vi har ingen problemer med å anbefale deg videre»
Cathrine Klaveness Tuengen – Styrer Feen Barnehage, Sandefjord Kommune

«Vi fikk besøk av Freddy Kjensmo i vår lille avdeling. «Grip dagen før du tar kvelden» ble en intim forestilling og en flott oppladning til sommerfesten senere på kvelden. Mye latter, men også en og annen tåre i øyekroken. Freddy fortalte en sterk historie krydret med mye humor. Vi koste oss fra begynnelse til slutt, og tar med oss gode «lykketips» videre. Terningkast 6.»
Ingun Medhus, avdelingsleder KLP Skadeforsikring AS

«Et nært, tankevekkende, viktig og morsomt foredrag om takknemlighet som motvekt til offerrollen. Terningkast seks»
Britt Karlsen, Enhet oppvekst Skien Kommune

«Grip dagen før du tar kvelden» var et meget inspirerende foredrag med fin balanse mellom humor, seriøsitet og refleksjoner. De ansatte ble tatt med på Freddy sin egenopplevde livsreise hvor velstandssamfunnets utfordringer og takknemlighet for de nære ting ble satt i fokus. En investering i beste arbeidstid hvor livets viktigste verdier ble satt i perspektiv! Kan anbefales! Terningkast 5»
Eiril Roberg, BK Grafisk Sandefjord

«En takknemlig kveld med Freddy.  Gjennom åpenhjertige refleksjoner og muntre kommentarer klarer han å sette tankene og refleksjonene i gang! Terningkast fem fra oss. Kan anbefales! «
Stig Fonås, Kultur og fritidsenheten Kongsvinger Kommune.

«Direkte, ærlig, tankevekkende og inspirerende foredrag. Vi er takknemlige for det ga oss mye til ettertanke»
Omsorgstjenesten i Skjerstad, Bodø Kommune

«Takk for et flott foredrag med et tema som er vanskelig å legge frem: ansvar for egne handlinger og eget liv. Du klarte å nå frem med humor, selvironi og ettertanke. Takket være din hjelp fikk seminaret en flott start.»
Vibeke Andersen – Politihøgskolen

«Takk for humoristisk foredrag av ypperste klasse! «Grip dagen før du tar kvelden»gav oss akkurat det vi trengte; et perspektiv på ting, tett akkompagnert av latterbrøl. Terningast 6»
Bård Ålovsrud, Rektor Hauglia Skole Enebakk Kommune

«Takk for at du ikke bare holdt et show for oss, men at du også bød på deg selv. Det satte mange av oss pris på. Å blande så sterk historie med humor er ikke det letteste man kan gjøre. Men dette var fint!»
Vidar Skagen – Hostells International

«Vil bare si TAKK for et inspirerende foredrag fra deg i går. Har bare hørt gode tilbakemeldinger fra mine kolleger. Vi fikk trimmet lattermusklene, og tillegg var du poengtert uten å være belærende.»
Johannes Øverbø – NVE

«På dialogkafeen til Herøy Arbeiderparti hadde vi invitert Freddy og hans foredrag «Grip dagen før du tar kvelden» Det ble en stor suksess og satte oss virkelig i modus for å tenke over livet. Det er ikke vanskelig å anbefale dette foredraget til andre.»
Elbjørg Larsen – Herøy Arbeiderparti

«Det var bare positive tilbakemeldinger blant våre kolleger, så dette kan jeg trygt anbefale videre.»
Carina Brandtzæg – Contesto AS

«Takk for et fint og annerledes foredrag. Det falt i god jord her hos oss.»
Rikke Lillebø – Kirkevoll Skole, Vestfold

«Takk for et flott, morsomt og tankevekkende foredrag. En veldig fin måte og avslutte vår personalsamling på.Jeg tror alle mine kollegaer som var tilstede er enig med meg når jeg påstår at ditt foredrag «Grip dagen før du tar kvelden» ga oss noe å tenke på. Å være takknemlig for det man har kan gi oss mere. Å stadig hige etter det man ikke har, vil aldri gi oss nok. Applaus fra oss i Kreditorforeningen Midt, Sør, Øst og Vest»
Åse Sandberg

August 2022: 

Takk for god underholdning under middagen på vårt kickoff. Det ble veldig moro og mye latter med Kokken Bruce.Vi fikk også flere spørsmål underveis av noen som lurte på om det virkelig var kjøkkensjefen. Kan anbefales!
Grete Guldal Halvorsen – Ohmia Charging

«Alle syntes det var kjempemorsomt og vi er veldig fornøyde. Vi smiler ennå og kan sterkt anbefale Freddy Kjensmo/kokken Bruce.»
Buskerud Røde Kors. 

«Freddy bidro til å løfte stemningen og fylle festmiddagen med latter gjennom kokken Bruce!.»
Elsikkerhet Norge AS

«Jeg holdt på å le meg ihjel og har vondt i magemusklene.»
Tilskuer Sundvollen Hotell

«Jeg vil anbefale dine tjenester ovenfor mine kunder for framtiden. Det var glimrende levert som vanlig! Freddy Kjensmo som humorvaremerke leveres med lattergaranti.»
Tom Johansen – Telenor

«Takk for en morsom kveld, du var et godt og frisk innslag på festen og middagen.»
Hanne Volden – Backe Romerike

«Du gjorde en meget gøyal figur hos oss på Rosenkrantz Hotell. De fleste tenkte at det ikke kunne være tull, bare en litt overentusiastisk kokk. Vi lo godt, både vi to som visste om det, og alle andre. Denne figuren kan du trygt kjøre på med.»
Hege Rød – Maestro

«Vi er veldig fornøyde med å ha benyttet Freddy Kjensmo alias kokken Bruce til å underholde på julebordet vårt.  Kokken Bruce sikret latter og god stemning gjennom hele kvelden.  Han fant en fin balanse i antall opptredener og varigheten på disse slik at vi fikk god underholdning samtidig som vi kunne nyte en god middag og få tid til å prate og ha det hyggelig sammen.»
Rune Steinseth – JP Professional

«Takk for godt utført oppdrag med kokken Bruce på Panorama Hotell, Sotra. Jeg har bare fått gode tilbakemeldinger.»
Arild Rykkje – Elkem Bjølvefoss

«Freddy nailet rollen som ekstern konsulent og ekspert på det meste med fantastisk upopulære, men samtidig realistiske, endringsforslag som skulle gjøre bedriften vår mer “effektiv”. Hysterisk morsomt, og de fleste spiste alt han sa rått selv når han forsøkte å bli avslørt ved å dra forslagene lenger og lenger ut i det hårreisende. Freddy er en fagmann og han kan sitt fag.
Profesjonelt, smakelig og hysterisk morsomt! Anbefales på det varmeste.»
Hjalmar Bøe – Höegh Capital

«Freddy Kjensmo moret Forskningsrådet med et spinnvillt skjult teater-innslag på vårt divisjonsseminar på Holmsbu. Ca 70 ansatte ble delvis lurt og helveis underholdt av vår nye kollega «Even Larsen». Heldigvis skjønte de at de skulle slippe å tilbringe arbeidshverdagen sammen med Even da han helt til slutt tok av parykken og ble Freddy igjen.»
Mari Solerød – Norges forskningsråd

«This was a huge success and it became the big talk of the afternoon and evening. The funny thing is that some of the people didn ́t understand this was a hoax before you took of your wig and became Freddy. One can just imagine how relieved they must been to not have your character “Thomas Olsen” as the new CEO. It was a pleasure to work with you from the very first meeting and the planning, and till you took of your wig in the end of the show.»
Tor Crosby – Head Accountant , Telenor Satellite Broadcasting AS

«Tusen takk! Det ble en svært vellykket start på landsmøtet!! Alle var meget fornøyde og glade etter at de forstod at det heldigvis bare var humor.»
Kitty Larsgaard – Humanetisk Forbund

«Når det gjaldt din rolle som toastmaster under middagen så tror jeg vi trygt kan si at du traff 100%. I løpet av mine 12 år med Fagseminar, så kan jeg ikke huske at innslagene under middagen har truffet bedre. Dine innslag og humorperler kom på løpende bånd og tilbakemeldingene er særdeles positive fra alle deltakerne jeg har snakket med. Noen sier sågar at du burde bli fast toastmaster/underholder på fremtidige arrangementer.»
Steinar Eriksen – Næringslivets Sikkerhetsorganisasjon

«Freddy Kjensmo gjorde årsmøtemiddagen komplett med sitt kjempemorsomme stand-up show. Med intelligente tekster, uten plumpe og billige poenger, gjorde han at latteren satt løst hos alle. Det var akkurat dette vi trengte på slutten av en lang dag! Anbefales!»
Uno Arnesen – Norsk Sentrumsutvikling

«Takket være Freddy ble dette en meget vellykket jubileumsfest – tilbakemeldingene fra gjestene var bare positive og alle hygget seg. Vi anbefaler absolutt Freddy som toastmaster/konferansier!»
R&M Ship Interior AS – Marianne Mordal

«Freddy Kjensmo leverte til høylytt latter og stående applaus.»
Confex Norge AS

«Tusen tusen takk for et flott innslag på vår jubileumsfest. Det var virkelig et knallshow..»
Sidsel Torkildsen – Soria Moria Kurs og Konferansesenter, Oslo

«Freddy kom som en mild bris, skapte høytrykk og reiste i en storm av applaus.  Han er garantert morsom. Gled deg!»
Gunnar Kværnes – C-Optikk AS

«Oppgaven som toastmaster ble gjennomført med bravour og morsomheter og treffende replikker raste ut som maskingeværskudd – og traff! En «snakkis» resten av kvelden. Anbefales!»
Asbjørn Jacobsen, adm. dir.  – Nerliens Meszansksy AS