Referanser

Kristin Ødegård, Norsk Industri

May-Tove Grytnes, Kom Opp, Tromsø

Øyvind Halnes, Norsk Sikkerhetskonferanse

Nydalen DPS/Oslo universitetssykehus

Espen Kverneland, IT-Forum Vest

IKKE FJERN DENNE TEKSTEN. ENDRE KUN TEKST UNDER HVERT BILDE FOR Å SKIFTE UT REFERANSE

En rekke av landets mest kjente og ledende bedrifter og etater har benyttet Freddy Kjensmos foredrag og humorinnslag de siste årene. Noen av dem er:

NRK, Finansforbundet, NSB, Sparebankene, DNB, Gjensidige, Skatteetaten, Statoil, Hydro, Asko, Politiet, Veidekke, IF Forsikring, Posten, Coop, Mattilsynet, NAV, Avinor, Byggeriet, Adecco, Oslo Lufthavn, Høgskolen i Akershus, Wikborg Rein, Næringslivets Sikkerhetsorganisasjon, Toyota Norge AS, Statistisk Sentralbyrå, Telenor, Bedriftsforbundet, Obos, Statens Vegvesen, Nordea, Bama, Norske Shell og mange mange flere.

Tid For Tomgang var en perfekt start på dagen og satte standarden på ei utrolig humørfylt og bra samling.
Ketil Kjeldsberg – Adecco Norge AS, Region Nord

Foredraget fungerte veldig bra for oss og mine store forventninger mine ble absolutt innfridd. Du traff veldig på kornet og det var absolutt vår humor. Oppsummert – kjempebra og takk for innsatsen. Jeg vil absolutt anbefale dette videre.
Per Helge Eikenæs – Gjensidige

Freddy er en fagmann og han kan sitt fag. Profesjonelt, smakelig og hysterisk morsomt skjult teater! Anbefales på det varmeste.
Hjalmar Bøe – Höegh Capital

Freddy Kjensmo leverte humorforedrag av høy klasse og vi fikk trimma lattermusklene til lærere og næringsliv i Nord-Norge. Det ga topp score og deltakerne reise hjem med et smil om munnen.
Anne Grete Johansen – Daglig leder Ungt Entreprenørskap Troms

Antimotivasjonsforedraget var et realt kickoff for våre ansatte på et nytt studieår. Sjelden jeg sett så mange ansatte le så godt samtidig.
Tore Petter Engen – Høgskolen i Østfold

Festlig foredrag, energisk og fikk taket til å løfte seg av latterbrøl.
Takk for bra innsats!
Gyrd Norvoll – Politiets data og materielltjeneste

Takk for et morsomt, overraskende og helt anderledes foredrag. Det var befriende godt å le seg inn i tomgang!
Geir Arne Rosvoll – Seksjonssjef Statens forurensningstilsyn

Komikeren Freddy Kjensmo sørget for voldsomme lattersalver. En perfekt brakåpning på søndagen før vi gikk videre med det faglige.
BBL Tønsberg – Marianne Femdal Kaasa

Det var veldig gode tilbakemeldinger på innslaget ditt. Alle moret seg, og det satt i oss resten av konferansen.
Camilla Ramberg – Finansforbundet

Her kan du lese flere referanser fra fornøyde kunder.

Tid for Tomgang

Vi vil takke for et morsomt foredrag og en festlig avslutning
på dagen. Folk var litt undrende til hva dette foredraget
skulle handle om, men stemningen steg fort og avslutningen var en klasse for seg.  Tid for tomgang kan anbefales!
Trine Bratlie Evensen – Kommunikasjonsrådgiver Jernbaneverket

Tusen takk for et utrolig morsomt og annerledes foredrag. Det var masse positive tilbakemeldinger fra deltagerne i etterkant. Jeg vil anbefale deg på det varmeste til alle jeg kjenner.
Merete Helland – kurs og kompetanseansvarlig Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund

Stemningen var høy og helt på topp etter foredraget!
Lommetørklet var vått, tårekanalene tørre – og lattermusklene måtte masseres! Oppgaven som toastmaster ble også gjennomført med “bravur”, og morsomheter og treffende replikker raste ut som maskingeværskudd – og traff!
En «snakkis» resten av kvelden. Anbefales!
Asbjørn Jacobsen, adm. dir. Nerliens Meszansksy AS

Tusen takk for en strålende avslutning på vår samling på Klækken.  Vi fikk oss en god latter og det fungerte helt utmerket. Har ikke noe problem med å anbefale Freddy Kjensmos antimotivasjonsforedrag videre.
Ann Kristin Nyborg – Synsam Norge AS

Stakkars oss

Vi fikk besøk av Freddy Kjensmo i vår lille avdeling. «Stakkars oss» ble en intim forestilling og en flott oppladning til sommerfesten senere på kvelden. Mye latter, men også en og annen tåre i øyekroken. Freddy fortalte en sterk historie krydret med mye humor. Vi koste oss fra begynnelse til slutt, og tar med oss gode «lykketips» videre. Terningkast 6. Ingun Medhus, avdelingsleder KLP Skadeforsikring AS

«Et nært, tankevekkende, viktig og morsomt foredrag om takknemlighet som motvekt til offerrollen. Terningkast seks» Britt Karlsen, Enhet oppvekst Skien Kommune

«Stakkars oss» var et meget inspirerende foredrag med fin balanse mellom humor, seriøsitet og refleksjoner.
De ansatte ble tatt med på Freddy sin egenopplevde livsreise hvor velstandssamfunnets utfordringer og takknemlighet for de nære ting ble satt i fokus.
En investering i beste arbeidstid hvor livets viktigste verdier ble satt i perspektiv!
Kan anbefales! Terningkast 5
Eiril Roberg, BK Grafisk Sandefjord

En takknemlig kveld med Freddy.  Gjennom åpenhjertige refleksjoner og muntre kommentarer klarer han å sette tankene og refleksjonene i gang! Terningkast fem fra oss. Kan anbefales! Stig Fonås, Kultur og fritidsenheten Kongsvinger Kommune.

Direkte, ærlig, tankevekkende og inspirerende foredrag. Vi er takknemlige for det ga oss mye til ettertanke. Omsorgstjenesten i Skjerstad, Bodø Kommune

Kokken Bruce

Alle syntes det var kjempemorsomt og vi er veldig fornøyde. Vi smiler ennå og kan sterkt anbefale Freddy Kjensmo/kokken Bruce.
Buskerud Røde Kors

Freddy bidro til å løfte stemningen og fylle festmiddagen med latter gjennom kokken Bruce!
Elsikkerhet Norge AS

Jeg holdt på å le meg ihjel og har vondt i magemusklene.
Tilskuer Sundvollen Hotell

Jeg vil anbefale dine tjenester ovenfor mine kunder for framtiden. Det var glimrende levert som vanlig! Freddy Kjensmo som humorvaremerke leveres med lattergaranti.
Tom Johansen – Telenor 

Takk for en morsom kveld, du var et godt og frisk innslag på festen og middagen.
Hanne Volden – Backe Romerike

Du gjorde en meget gøyal figur hos oss på Rosenkrantz Hotell. De fleste tenkte at det ikke kunne være tull, bare en litt overentusiastisk kokk. Vi lo godt, både vi to som visste om det, og alle andre. Denne figuren kan du trygt kjøre på med.
Hege Rød – Maestro

Vi er veldig fornøyde med å ha benyttet Freddy Kjensmo alias kokken Bruce til å underholde på julebordet vårt.  Kokken Bruce sikret latter og god stemning gjennom hele kvelden.  Han fant en fin balanse i antall opptredener og varigheten på disse slik at vi fikk god underholdning samtidig som vi kunne nyte en god middag og få tid til å prate og ha det hyggelig sammen.
Rune Steinseth – JP Professional

Politimannen/Alvorspraten

Tusen takk for at du nok en gang gjorde vårt arrangement til en fantastisk opplevelse. Din nye figur «Politimannen» var akkurat så troverdig at mange hadde problemer med å se om dette var ekte eller skuespill. Rasende morsomt å følge med på tilskuerne og se usikkerheten. Helt genialt!
Kristin Ødegård – Norsk Industri

Politimannen ble en fantastisk åpning av firmafesten vår i oktober 2017. Dette slo an! Alle gikk fem på og det ble en snakkis og latter utover kvelden. Jeg vil også anbefale andre å sørge for at politimann ”Hermansen” patruljerer i området ved neste firmaarrangement.
Ida Bakkene – BlomsterFrakt Øst AS

Skjult teater

Freddy nailet rollen som ekstern konsulent og ekspert på det meste med fantastisk upopulære, men samtidig realistiske, endringsforslag som skulle gjøre bedriften vår mer “effektiv”.
Hysterisk morsomt, og de fleste spiste alt han sa rått selv når han forsøkte å bli avslørt ved å dra forslagene lenger og lenger ut i det hårreisende. Freddy er en fagmann og han kan sitt fag.
Profesjonelt, smakelig og hysterisk morsomt! Anbefales på det varmeste.
Hjalmar Bøe – Höegh Capital

Freddy Kjensmo moret Forskningsrådet med et spinnvillt skjult teater-innslag på vårt divisjonsseminar på Holmsbu. Ca 70 ansatte ble delvis lurt og helveis underholdt av vår nye kollega «Even Larsen». Heldigvis skjønte de at de skulle slippe å tilbringe arbeidshverdagen sammen med Even da han helt til slutt tok av parykken og ble Freddy igjen.
Mari Solerød – Norges forskningsråd

This was a huge success and it became the big talk of the afternoon and evening. The funny thing is that some of the people didn ́t understand this was a hoax before you took of your wig and became Freddy. One can just imagine how relieved they must been to not have your character “Thomas Olsen” as the new CEO. It was a pleasure to work with you from the very first meeting and the planning, and till you took of your wig in the end of the show.
Tor Crosby – Head Accountant , Telenor Satellite Broadcasting AS

Tusen takk! Det ble en svært vellykket start på landsmøtet!! Alle var meget fornøyde og glade etter at de forstod at det heldigvis bare var humor.
Kitty Larsgaard – Humanetisk Forbund

Konferansier/Stand-up

Når det gjaldt din rolle som toastmaster under middagen så tror jeg vi trygt kan si at du traff 100%. I løpet av mine 12 år med Fagseminar, så kan jeg ikke huske at innslagene under middagen har truffet bedre. Dine innslag og humorperler kom på løpende bånd og tilbakemeldingene er særdeles positive fra alle deltakerne jeg har snakket med. Noen sier sågar at du burde bli fast toastmaster/underholder på fremtidige arrangementer.
Steinar Eriksen – Næringslivets Sikkerhetsorganisasjon

Freddy Kjensmo gjorde årsmøtemiddagen komplett med sitt kjempemorsomme stand-up show. Med intelligente tekster, uten plumpe og billige poenger, gjorde han at latteren satt løst hos alle. Det var akkurat dette vi trengte på slutten av en lang dag! Anbefales!
Uno Arnesen – Norsk Sentrumsutvikling

Takket være Freddy ble dette en meget vellykket jubileumsfest – tilbakemeldingene fra gjestene var bare positive og alle hygget seg. Vi anbefaler absolutt Freddy som toastmaster/konferansier!
R&M Ship Interior AS – Marianne Mordal

Freddy Kjensmo leverte til høylytt latter og stående applaus.
Confex Norge AS

Tusen tusen takk for et flott innslag på vår jubileumsfest. Det var virkelig et knallshow.
Sidsel Torkildsen – Soria Moria Kurs og Konferansesenter, Oslo

Freddy kom som en mild bris, skapte høytrykk og reiste i en storm av applaus.  Han er garantert morsom. Gled deg!
Gunnar Kværnes – C-Optikk AS

Oppgaven som toastmaster ble gjennomført med bravour og morsomheter og treffende replikker raste ut som maskingeværskudd – og traff! En «snakkis» resten av kvelden. Anbefales!
Asbjørn Jacobsen, adm. dir.  – Nerliens Meszansksy AS