Skjult teater

NB! Kan også fremføres på engelsk! british_flag

Skjult teater er en annerledes form for humor. Det hele går ut på å få deltagere, kolleger eller ansatte til å tro de er med på noe som er ordentlig og faglig relevant, men så blir de lurt. Man kan se det som en live-versjon av skjult kamera, men uten kamera.

Freddy nailet rollen som ekstern konsulent. Profesjonelt, smakelig og hysterisk morsomt. Freddy er en fagmann som kan sitt fag. Anbefales på det varmeste.
Hjalmar Bøe – Höegh Capital

I løpet av de siste årene har Freddy Kjensmo fremført over hundre ulike skjult teater-karakterer. Han går undercover og det hele begynner troverdig og riktig, men så tar det mer og mer av. Et slikt innslag kan oppfattes både underlig, pinlig og ikke minst morsomt. Noen tar spøken raskt, mens andre er med på de merkeligste teorier hele veien. Uansett er lettelsen alltid stor når han til latter og applaus tar av briller og parykk og blir Freddy igjen.

Her er noen eksempler på fremførte plott:

  • Den forsagte Rune Berntsen fra Vestfold, som reiste seg i Pål Atle Skjervengens avslutningsmiddag som styreleder, og holdt en tale så pinlig at folk rødmet og satt med hodet i hendene.
  • Fullmektig Bjørn Romsås fra samferdsel i Oslo Kommune skremte vannet av T-banekontrollører som trodde de måtte begynne å deklamere dikt for snikerne i fremtiden.
  • En jordnær hedmarking som snakket om Samhandlingsreformen i et astrologisk perspektiv for 500 leger (se klipp under).

 

Med skjult teater er mulighetene mange. Det er bare fantasien som setter begrensninger, og du som arrangør er velkommen til å komme med innspill, ideer og ønsker.

Varighet er vanligvis cirka 15 minutter og manus spesialskrives for hver anledning.

Svært ofte kombineres denne typen underholdning med at Freddy Kjensmo etter avsløringen fortsetter som konferansier på dagtid eller som toastmaster under middagen.

NYHET! Et helt nytt innslag for settinger der publikum er samlet til middag, er den morsomme, utadvendte og sjarmerende kokken Bruce.

Freddy Kjensmo moret Forskningsrådets divisjon for energi, ressurser og miljø med sin skjult teater-forestilling på vårt divisjonsseminar på Holmsbu. Ca 70 ansatte ble delvis lurt og helveis underholdt av vår nye kollega i avdelingen for klima- og polarforskning. Særlig artig og kanskje litt skremmende var dette for Herman, som skulle dele kontor med «Even Larsen». Han trodde virkelig på at denne utadvendte fyren, med sine sære kontorvaner og mangelfulle forskningspolitiske antenner, var den han fra nå av skulle tilbringe arbeidshverdagen sammen med, helt til Even tok av parykken og ble Freddy igjen.
Mari Solerød
 – Norges forskningsråd

Ta kontakt med Tullekontoret hvis du vil få Freddy Kjensmo til å lure dine ansatte eller kolleger trill rundt.

For booking eller forespørsler om skjult teater trykk her.

Emneknagger for disse innslagene: #underholdning #forundring #latter #trivsel #snakkis