Grip dagen før du tar kvelden

Et veldig morsomt foredrag om takknemlighet og perspektiv

Freddy holdt foredrag for oss i 2019 om å gripe dagen før man tar kvelden, og vi er svært fornøyde med hans innlegg. Freddy ga mye av seg selv, og var både engasjerende, morsom og tankevekkende. Han holdt vår oppmerksomhet hele timen, og ga samtidig en deilig mosjon for lattermusklene. Tilbakemeldinger i etterkant av innlegget fra deltakere har vært svært positive. Vi kan anbefale ham på det varmeste!
Oslo Kommune – Vann og avløpsetaten

Norge har flere ganger blitt kåret til verdens lykkeligste og beste land å bo i. Hvorfor er vi så misfornøyde, sutrete og krenket hele tiden da? Det kan virke som at tynn hud har blitt den nye folkesykdommen. 

Freddy Kjensmo har holdt over 800 humorforedrag for næringsliv, organisasjoner og offentlig sektor.  I dette morsomme foredraget er hovedtemaet å skape gode dager og hvordan velge et bedre perspektiv. Gjennom en sterk og personlig historie forteller han hvordan han oppdaget takknemlighet som et nødvendig og effektfullt verktøy for å komme seg ut av offerrollen. Med bøttevis av humor og selvironi inviteres tilhørerne med på en ærlig og brutal men morsom reise, fra da han nådde bunnen som menneske og satt full i underbuksa og hørte bikkja si snakke til seg og frem til det favorittlivet han lever i dag. Det gjelder å gripe dagen før vi tar kvelden.

Bruk 12 sekunder og ta den uhøytidelige perspektiv-quizen.

Enten man er ansatt, leder eller kollega – i dette tankevekkende foredraget får du gode tips som virker når i-landsproblemene tårner seg opp og vi glemmer at vi er født med beina plantet mitt i lotto-potten.

Et energisk, annerledes, givende og morsomt foredrag som passer perfekt for arrangementer med fokus på arbeidsmiljø, omstilling og arbeidsglede. Eller konferanser, seminarer, kick-off og medarbeiderdager hvor HMS-arbeid står i fokus.

Varighet: 60 minutter uten pause.

Book nå og send deltagerne ut av rommet med smil, ,latter og nye tanker. Send en uforpliktende forespørsel.

 

 

 

 

Kjære Freddy,
Tusen takk for et flott foredrag. Det ble en personlig gave fra et menneske til et annet – selv om vi var mange som hørte på deg.
Du hadde en sterk historie. Jeg trodde på deg. Nært. Ærlig. Morsomt. Du fortalte det også på en måte som gjorde at det var lett og følge med. Tull og tøys innimellom krydrer det hele og gir oss en bitteliten tenkepause. For det er mye du har på hjertet. – og det er jo også viktig at vi tilhørere får ledd litt og tenkt oss litt om.
Jeg anbefaler det – virkelig! Terningkast seks. Anne Austveg, Asklia Boliger – Bærum Kommune

 

 

 

Vi fikk besøk av Freddy Kjensmo i vår lille avdeling. «Grip dagen før du tar kvelden» en intim forestilling og en flott oppladning til sommerfesten senere på kvelden. Mye latter, men også en og annen tåre i øyekroken. Freddy fortalte en sterk historie krydret med mye humor. Vi koste oss fra begynnelse til slutt, og tar med oss gode “lykketips” videre. Vi gikk ut av rommet med et stort smil om munnen. Terningkast 6. Ingun Medhus, avdelingsleder KLP Skadeforsikring AS 

 

 

 

«Et nært, tankevekkende, viktig og morsomt foredrag om takknemlighet som motvekt til offerrollen. Terningkast seks» Britt Karlsen, Enhet oppvekst Skien Kommune

 

«Grip dagen før du tar kvelden» var et meget inspirerende foredrag med fin balanse mellom humor, seriøsitet og refleksjoner.
De ansatte ble tatt med på Freddy sin egenopplevde livsreise hvor velstandssamfunnets utfordringer og takknemlighet for de nære ting ble satt i fokus.
En investering i beste arbeidstid hvor livets viktigste verdier ble satt i perspektiv!
Kan anbefales! Terningkast 5
Eiril Roberg, BK Grafisk Sandefjord

 

 

 

En takknemlig kveld med Freddy.  Gjennom åpenhjertige refleksjoner, MYE humor og muntre kommentarer klarer han å sette tankene og refleksjonene i gang! Terningkast fem fra oss. Kan anbefales! Stig Fonås, Kultur og fritidsenheten Kongsvinger Kommune.

 

 

 

Direkte, ærlig, tankevekkende og inspirerende foredrag. Vi er takknemlige for det ga oss mye til ettertanke. Omsorgstjenesten i Skjerstad, Bodø Kommune

Les flere referanser.

Publikumsuttalelser:

Takk for mange tips om å tenke takknemlighet. Og for en rørende avslutning.

Veldig bra!

Morsomt og lærerikt.

Alvor og skjemt i skjønn forening.

Veldig godt å høre på og bli minnet på å være takknemlig.

Kjente meg igjen. Dette skal jeg bruke!

Dette var både underholdende og tankevekkende.

Flott at du var personlig, det gir publikum mye!

Sagt om Freddy Kjensmos andre foredrag:

Totalt annerledes – total suksess. – Garanti Eiendomsmegling

Ditt foredrag kan anbefales! – Sande Kommune

Du fikk toppscore på evalueringen, dette var supert. – Storbergen Boligbyggelag

Book nå! 

Emneknagger for dette foredraget: #Arbeidsglede #Trivsel #Endring #Omstilling, #Arbeidsmiljø #Motivasjon #latter  #Inspirasjon #Bevisstgjøring  #Samarbeid #Begeistring #Humor #lærerikt #nytte #edutainment #livsglede