Grip dagen før du tar kvelden

Et veldig morsomt foredrag om takknemlighet og perspektiv

Norge har flere ganger blitt kåret til verdens lykkeligste og beste land å bo i. Hvorfor er vi så misfornøyde, sutrete og krenket hele tiden da? Det kan virke som at tynn hud har blitt den nye folkesykdommen.

Få et bedre perspektiv med dette tankevekkende, rørende og morsomme foredraget som har fått strålende kritikker! Slutt å klage og ta ting for gitt. Det gjelder å gripe dagen før man tar kvelden. Med mye selvironi, humor og eksempler fra sitt eget nevrotiske liv lærer Freddy Kjensmo bort hvordan.

Gjennom en sterk og personlig historie forteller Freddy Kjensmo  om  hvordan han oppdaget takknemlighet som et nødvendig og effektfullt verktøy for å komme seg ut av offerrollen. Med bøttevis av humor og selvironi inviteres tilhørerne med på en ærlig og brutal men morsom reise, fra da han nådde bunnen som menneske og satt full i underbuksa og hørte bikkja si snakke til seg og frem til det gode livet han lever i dag. 

Bruk 12 sekunder og ta den uhøytidelige perspektiv-quizen.

Enten man er ansatt, leder eller kollega – i dette tankevekkende foredraget får du gode tips som virker når i-landsproblemene tårner seg opp og vi glemmer at vi er født med beina plantet mitt i lotto-potten.

Foredraget passer perfekt for arrangementer med fokus på arbeidsmiljø, omstilling og arbeidsglede. Eller konferanser, seminarer, kick-off og medarbeiderdager hvor HMS-arbeid står i fokus.

Varighet: 45-60 minutter uten pause.

Book nå og send deltagerne ut av rommet med smil, latter og nye tanker.

Publikumsuttalelser:

«Takk for mange tips om å tenke takknemlighet. Og for en rørende avslutning.»

«Veldig bra!»

«Morsomt og lærerikt.»

«Alvor og skjemt i skjønn» forening.

«Veldig godt å høre på og bli minnet på å være takknemlig.»

«Kjente meg igjen. Dette skal jeg bruke!»

«Dette var både underholdende og tankevekkende.»

«Flott at du var personlig, det gir publikum mye!»

Sagt om Freddy Kjensmos andre foredrag:
Totalt annerledes – total suksess. 
Garanti Eiendomsmegling

Ditt foredrag kan anbefales! 
– Sande Kommune

Du fikk toppscore på evalueringen, dette var supert. 
– Storbergen Boligbyggelag

Dette sier folk om Grip dagen før du tar kvelden

terningkast 6 e1529492879211

“Tusen takk for et flott foredrag. Det ble en personlig gave fra et menneske til et annet – selv om vi var mange som hørte på deg. Du hadde en sterk historie. Jeg trodde på deg. Nært. Ærlig. Morsomt. Du fortalte det også på en måte som gjorde at det var lett og følge med. Tull og tøys innimellom krydrer det hele og gir oss en bitteliten tenkepause. For det er mye du har på hjertet. – og det er jo også viktig at vi tilhørere får ledd litt og tenkt oss litt om. Jeg anbefaler det – virkelig! Terningkast seks.”
Anne Austveg, Asklia Boliger – Bærum Kommune

terningkast 6 e1529492879211

«Vi fikk besøk av Freddy Kjensmo i vår lille avdeling. «Grip dagen før du tar kvelden» en intim forestilling og en flott oppladning til sommerfesten senere på kvelden. Mye latter, men også en og annen tåre i øyekroken. Freddy fortalte en sterk historie krydret med mye humor. Vi koste oss fra begynnelse til slutt, og tar med oss gode “lykketips” videre. Vi gikk ut av rommet med et stort smil om munnen. Terningkast 6″
Ingun Medhus, avdelingsleder KLP Skadeforsikring AS 

terningkast 6 e1529492879211

«Et nært, tankevekkende, viktig og morsomt foredrag om takknemlighet som motvekt til offerrollen. Terningkast seks»
Britt Karlsen, Enhet oppvekst Skien Kommune

terningkast fem e1525866497603

«Grip dagen før du tar kvelden» var et meget inspirerende foredrag med fin balanse mellom humor, seriøsitet og refleksjoner. De ansatte ble tatt med på Freddy sin egenopplevde livsreise hvor velstandssamfunnets utfordringer og takknemlighet for de nære ting ble satt i fokus. En investering i beste arbeidstid hvor livets viktigste verdier ble satt i perspektiv! Kan anbefales! Terningkast 5»
Eiril Roberg, BK Grafisk Sandefjord

terningkast fem e1525866497603

«En takknemlig kveld med Freddy.  Gjennom åpenhjertige refleksjoner, MYE humor og muntre kommentarer klarer han å sette tankene og refleksjonene i gang! Terningkast fem fra oss. Kan anbefales!»
Stig Fonås, Kultur og fritidsenheten Kongsvinger Kommune.

terningkast fem e1525866497603

«Direkte, ærlig, tankevekkende og inspirerende foredrag. Vi er takknemlige for det ga oss mye til ettertanke.»
Omsorgstjenesten i Skjerstad, Bodø Kommune