«Et festlig og energisk foredrag som fikk taket til å løfte seg av latterbrøl. Takk for bra innsats!»

Gyrd Norvoll – Politiets data og materielltjeneste

Det er som det er. Og det blir som det blir.

Små valg kan føre til store endringer.

Et nytt foredrag som vil inspirere og få frem latteren hos deg og dine kolleger.

Freddy Kjensmo tar en nærmere kikk på viktigheten av aksept i livet. Aksepterer vi oss selv og livet slik det til enhver tid er, er det også lettere å være raus og sjenerøs ovenfor de du har rundt deg. I en omstillingsprosess, hva kan man gjøre noe med og hva må man godta? Foredraget er pakket med enkle tips og triks som kan føre til bedre arbeidsmiljø, mer arbeidsglede og gjøre hverdagen lykkeligere.

Med en stor dose humor, gnistrende historiefortelling og rutine fra 1000 foredrag for norsk arbeidsliv, er dette foredragsholderen å booke til neste medarbeidersamling, kick-off eller personalsamling.

La din arbeidsplass feire ulikheter og bli inspirert og oppløftet på en underholdende måte av en morsom foredragsholder som selv har som sin egen livsoppgave å leve hver dag til fulle.

Kontakt oss nå for priser og ledige datoer.

Lanseres 10 oktober 2023.

Det er som det er. Og det blir som det blir.

Små valg kan føre til store endringer. 

Et nytt foredrag som vil inspirere og få frem latteren hos deg og dine kolleger.

Freddy Kjensmo tar en nærmere kikk på viktigheten av aksept i livet. Aksepterer vi oss selv og livet slik det til enhver tid er, er det også lettere å være raus og sjenerøs ovenfor de du har rundt deg. Foredraget er pakket med enkle tips og triks som kan føre til bedre arbeidsmiljø, mer arbeidsglede og gjøre hverdagen lykkeligere.

Med en stor dose humor, gnistrende historiefortelling og rutine fra 1000 foredrag for norsk arbeidsliv,  er dette foredragsholderen å booke til neste medarbeidersamling, kick-off eller personalsamling.

La din arbeidsplass feire ulikheter og bli inspirert og oppløftet på en underholdende måte av en morsom foredragsholder som selv vet viktigheten av å leve hver dag til fulle.

Kontakt oss nå for priser og ledige datoer.

 

Lanseres 10 oktober 2023.