«Et festlig og energisk foredrag som fikk taket til å løfte seg av latterbrøl. Takk for bra innsats!»

Gyrd Norvoll – Politiets data og materielltjeneste

Helmers elleville bingoshow

Freddy Kjensmo har i en årrekke vært en av landets mest benyttede toastmastere, komikere og humoristiske foredragsholdere på arrangementer for arbeidslivet. Med over 950 oppdrag for næringsliv, offentlige etater, stat og kommune vet han hva som fungerer og ikke.

“Freddy er en fagmann som kan sitt fag. Profesjonelt og hysterisk morsomt. Anbefales på det varmeste.”
Hjalmar Bøe – Höegh Capital

Her tilbys et morsomt, trygt og pandemivennlig innslag for nettmøter, webinarer og andre samlinger som foregår på Zoom eller Teams.

I Helmers elleville bingoshow er det nettopp en runde bingo som skal gjennomføres, men den blir stadig avbrutt av humoristiske påfunn, one-linere og interaksjon hvor tilskuerne i høy grad medvirker. Er det noen som har bursdag eller feirer et jubileum har selvfølgelig Freddys humorkarakter fått det med seg. Ikke minst tar det virkelig av når den muntre fyren drar frem kunster han påstår å ha lært på NAV-tiltaket Trylling For Trygd. 

Unn dine kolleger og ansatte en liten halvtime som får frem smil og latter i en krevende tid.

Helmers elleville bingoshow er profesjonelt produsert, og det er lagt stor vekt på topp kvalitet på bilde, lyd og lys enten arrangementet foregår på Teams eller Zoom. Alle får i forkant tilsendt en link med sitt eget unike bingokort som enten kan printes eller krysses av digitalt. Bingo kan også spilles med ord i stedet for tall, for eksempel firmaets ulike slagord eller aktuelle stikkord fra dagens agenda.

Innslaget passer perfekt for å få en pause med latter i et digitalt møte eller webinar, som avslutning på dagen før man logger av eller for at noe gøy skal skje på en sosial happening foran skjermen med kolleger.

Få opp latteren og energien på neste møte og kontakt oss i dag for priser og tilgjengelige datoer på Tullekontorets virtuelle humorscene. Nå kan du booke til en superbra introduksjonspris! 

“Humorinnslaget ditt var midt i blinken og vi fikk oss en god latter og en fin start på dagen.”
Mona Sweiboda – Univern