«Et festlig og energisk foredrag som fikk taket til å løfte seg av latterbrøl. Takk for bra innsats!»

Gyrd Norvoll – Politiets data og materielltjeneste

Humorforedrag for bedrifter og organisasjoner

Freddy Kjensmo er humorveteran og har hjulpet, underholdt og inspirert Norges ledende bedrifter, kommuner og offentlige etater i en årrekke. Hans foredrag og innslag er både nyttige, tankevekkende og morsomme.
Det garanteres høy latterfaktor og underholdning til ettertanke.

– Et viktig budskap blir tydeligere med humor.
– Latter gir et avbrekk fra det faglige med påfyll av god energi.
– Ingenting er bedre enn å sende deltagere ut av et rom med et smil om munnen.

Bedre motivasjonen og arbeidsgleden ved hjelp av humor

Mange ser nytten av et humorforedrag inne i det profesjonelle programmet. En god latter gir deltagerne en pust i bakken innimellom de faglige innleggene. Ikke minst bidrar det til at arrangementet huskes og snakkes om. På Tullekontoret vet vi at et event alltid blir bedre når det piffes opp med latter og glede. Likeledes har et mer alvorlig budskap lettere for å feste seg med det som kalles humoristisk læring.

Freddy Kjensmo er ekspert på humorinnslag spesielt laget for arbeidslivet. De siste årene har han underholdt og inspirert over 800 fornøyde bransjer og sektorer innenfor det private næringsliv, såvel som kommuner og offentlige etater. Enten det gjelder kick-off, konferanser, sosiale arrangementer med fokus på hygge, events, firmafester, motivasjonsdager, seminarer, kurs, lederkonferanser, julebord, forumsmøter, årsmøter, frokostmøter, fagsamlinger, medarbeiderdager eller noe annet –

Freddy Kjensmo garanterer nye inspirerende tanker, latter og humor. Vi hjelper deg med å finne det foredraget eller innslaget som passer best til akkurat ditt arrangement.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon vedrørende våre humorforedrag.