«Et festlig og energisk foredrag som fikk taket til å løfte seg av latterbrøl. Takk for bra innsats!»

Gyrd Norvoll – Politiets data og materielltjeneste

Morsom foredragsholder som bedrer motivasjon og arbeidsglede

Et nyttig, tankevekkende og morsomt foredrag som passer perfekt for arrangementer med fokus på arbeidsmiljø, omstilling og arbeidsglede. Eller konferanser, seminarer og medarbeiderdager hvor HMS-arbeid eller motivasjon står i fokus.

Freddy Kjensmo er komiker, stand-up veteran og forfatter. I tillegg er han Norges mest brukte humoristiske foredragsholder. Han har jobbet på heltid med underholdning siden 1986, og var med på å starte stand-up bølgen i Norge på begynnelsen av nittitallet og har arbeidet med en rekke av våre kjente norske komikere.

Etter over 800 humorforedrag for næringslivet, organisasjoner og offentlig sektor, er Freddy Kjensmo en rutinert, erfaren og morsom foredragsholder.

Et selvopplevd morsomt foredrag

Med bøttevis av humor og selvironi inviteres tilhørerne med på en ærlig og brutal men morsom reise, fra da han nådde bunnen som menneske og satt full i underbuksa og hørte bikkja si snakke til seg, til senere å klare og skape seg et liv han liker å leve.
Gjennom en sterk og personlig historie forteller han hvordan han oppdaget takknemlighet som et effektfullt verktøy i livet. Takknemlighet handler om perspektiv og om å ta ansvar for sitt eget liv og lykke.

Via dette inspirerende, energiske og morsomme foredraget, lærer du effektive verktøy som virker når i-landsproblemene tårner seg opp og vi glemmer at vi er født med beina plantet mitt i lotto-potten. Enten man er ansatt, leder eller kollega.