«Et festlig og energisk foredrag som fikk taket til å løfte seg av latterbrøl. Takk for bra innsats!»

Gyrd Norvoll – Politiets data og materielltjeneste

Morsomt foredrag for bedrifter

Flere bedrifter undervurderer kraften av motiverte medarbeidere. Og svært få tør å stille spørsmålstegn ved om man befinner seg i et energisk arbeidsmiljø.

Som regel skal det ikke mye til å bedre både motivasjon og arbeidsglede. Det handler stortsett om å sette ting i rett perspektiv. Dersom man i tillegg kan flette inn humor, vil man få et morsomt foredrag som skaper latter og energi.

Morsomt foredrag basert på sann historie

Foredragsholder Freddy Kjensmo har fremført over 800 humorforedrag for næringslivet, organisasjoner og offentlig sektor. Med bøttevis av humor og selvironi inviteres tilhørerne med på en ærlig og brutal men morsom reise, fra da han nådde bunnen som menneske og satt full i underbuksa og hørte bikkja si snakke til seg, til senere å klare og skape seg et liv han elsker å leve.

Hvem passer foredraget for?

Foredraget passer for deg som enten er ansatt, leder eller kollega – i dette inspirerende og energiske foredraget lærer man effektive verktøy som virker når i-landsproblemene tårner seg opp og vi glemmer at vi er født med beina plantet mitt i lotto-potten.

Vi får stadig tilbakemelding fra deltakere om at dette er et både nyttig, tankevekkende og morsomt foredrag som passer perfekt for arrangementer med fokus på arbeidsmiljø, omstilling og arbeidsglede.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende våre foredrag!