Endelig tilbake! – Unngå PPSS (Post Pandemisk Stress Syndrom).

Et morsomt foredrag om å komme tilbake på jobb og møte kolleger etter korona.

“Vi booket Freddy Kjensmo for å «dra oss i gang» etter en lang korona-periode med mye hjemmekontor. Han holdt foredraget «Endelig tilbake!» og leverte et morsomt og aktuelt innslag som satte i gang gode følelser og latter. Helt topp og midt i blinken for oss på det tidspunktet. Terningkast seks. Vi anbefaler ham gjerne til andre!”
Hallvar Skaare – Kärcher Norge

Nå kan du booke oppfølgeren til Freddy Kjensmos humorsuksess Tid For Tomgang – et ANTI-motivasjonsforedrag, som er sett av over 100 000 mennesker.

I dette nye foredraget er det det å komme tilbake på jobb etter pandemi, hjemmekontor og nedstengning som er temaet. Enten man er leder, ansatt eller kollega garanteres det god mosjon for lattermusklene, gjenkjennelse og praktisk tips. I tillegg til et lynkurs i hvordan fremstå smart i fysiske møter. Noe som kan være nyttig etter halvannet år hvor møter har blitt avholdt på Teams og Zoom.

Freddy Kjensmo er humorveteran og har spesialisert seg på foredrag og morsomme innslag for arbeidslivet. Dette er foredraget du MÅ booke til neste event, medarbeidersamling eller seminar. Passer for alt fra 10 personer og opp til flere hundre tilskuere.

Sagt om foredragene:
«Du fikk toppscore på evalueringen. Dette var supert!» Storbergen Boligbyggelag
«Foredraget ditt var ustyrtelig morsom!» Kunnskapsparken i Rana