«Et festlig og energisk foredrag som fikk taket til å løfte seg av latterbrøl. Takk for bra innsats!»

Gyrd Norvoll – Politiets data og materielltjeneste

Endelig tilbake - igjen!

Et morsomt foredrag om å komme tilbake på jobb og møte kolleger etter korona.

terningkast 6 e1529492879211

“Vi booket Freddy Kjensmo for å «dra oss i gang» etter en lang korona-periode med mye hjemmekontor. Han holdt foredraget «Endelig tilbake!» og leverte et morsomt og aktuelt innslag som satte i gang gode følelser og latter. Helt topp og midt i blinken for oss på det tidspunktet. Terningkast seks. Vi anbefaler ham gjerne til andre!”
Hallvar Skaare – Kärcher Norge

«Freddy var hos oss med foredrag ENDELIG TILBAKE. Han leverte og fikk satt i gang både følelser og lattermuskler. Veldig bra!»
Elin Karlsen – Fagforbundet Hvaler

Norge er gjenåpnet. Stengt ned. Og gjenåpnet igjen. For mange har den sosiale muskelen blitt slapp og må blåses liv i etter lang tid med hjemmekontor og stadige nedstengninger. Hvordan snakker vi med kolleger ansikt til ansikt uten «mute-knapp» og virtuell bakgrunn og har antibac tatt over for lønningspilsen? Er det gode grunner for å fortsette med albuehilsing? 

Freddy Kjensmo retter sitt humoristiske skråblikk mot hva vi bør ta med oss fra før pandemien og hva som vil prege oss fremover. Lærte vi egentlig noe som helst annet enn at Nakstad har blitt som et nytt familiemedlem?

Endelig tilbake – igjen! er humorforedraget din arbeidsplass trenger når det skal arrangeres en samling, kick-off eller et sosialt arrangement igjen i 2022. 

img 5128 e1628158268945

Freddy Kjensmo er humorveteran og har spesialisert seg på foredrag og morsomme innslag for arbeidslivet. Kontakt oss hvis du planlegger neste event, medarbeidersamling eller seminar. Passer for alt fra 10 personer og opp til flere hundre tilskuere.

Sagt om foredragene:
«Du fikk toppscore på evalueringen. Dette var supert!» Storbergen Boligbyggelag
«Foredraget ditt var ustyrtelig morsom!» Kunnskapsparken i Rana