«Et festlig og energisk foredrag som fikk taket til å løfte seg av latterbrøl. Takk for bra innsats!»

Gyrd Norvoll – Politiets data og materielltjeneste

Endelig tilbake!

– Unngå PPSS (Post Pandemisk Stress Syndrom)
Et morsomt foredrag om å komme tilbake på jobb og møte kolleger etter korona.

terningkast 6 e1529492879211

Vi booket Freddy Kjensmo for å «dra oss i gang» etter en lang korona-periode med mye hjemmekontor. Han holdt foredraget «Endelig tilbake!» og leverte et morsomt og aktuelt innslag som satte i gang gode følelser og latter. Helt topp og midt i blinken for oss på det tidspunktet. Terningkast seks. Vi anbefaler ham gjerne til andre!
Hallvar Skaare – Kärcher Norge

Nå kan du booke oppfølgeren til Freddy Kjensmos humorsuksess Tid For Tomgang – et ANTI-motivasjonsforedrag, som er sett av over 100 000 mennesker.

Gradvis åpner samfunnet opp igjen og for mange har den sosiale muskelen blitt slapp og må blåses liv i etter lang tid med hjemmekontor og nedstenging. Hvordan snakker vi med kolleger ansikt til ansikt uten «mute-knapp» og virtuell bakgrunn? Vil vinlotteri og kakebursdager på jobb bli det samme med en meters avstand og hilsing med albuene? Har antibac tatt over for lønningspilsen?

Freddy Kjensmo retter sitt humoristiske skråblikk mot hva vi bør ta med oss fra før pandemien og hva som vil prege vår nye arbeidshverdag fremover.

Enten man er leder, ansatt eller kollega garanteres gir dette foredraget god mosjon for lattermusklene, gjenkjennelse og et og annet praktisk tips. I tillegg til et lynkurs i hvordan fremstå smart i fysiske møter. Noe som kan være nyttig etter halvannet år hvor møter har blitt avholdt på Teams og Zoom.

Freddy Kjensmo er humorveteran og har spesialisert seg på foredrag og morsomme innslag for arbeidslivet. Pesten er over, det er kake igjen. Dette er foredraget du MÅ booke til neste event, medarbeidersamling eller seminar. Passer for alt fra små grupper såvel som for hundrevis av tilskuere.

Sagt om foredragene:
«Du fikk toppscore på evalueringen. Dette var supert!» Storbergen Boligbyggelag
«Foredraget ditt var ustyrtelig morsom!» Kunnskapsparken i Rana

NB! Med lattergaranti!