«Et festlig og energisk foredrag som fikk taket til å løfte seg av latterbrøl. Takk for bra innsats!»

Gyrd Norvoll – Politiets data og materielltjeneste

Stand-Up

Freddy Kjensmo har de siste årene vært en av landets mest brukte komikere på arrangementer for norsk arbeidsliv, både i og utenfor Norge. Han er en samfunnsengasjert komiker, og er kjent for intelligente, aktuelle og kvikke tekster og poenger som alle kan kjenne seg igjen i.

Når du engasjerer Freddy Kjensmo til ditt arrangement for å gjøre et stand-up show, vil han på bakgrunn av info han får i forkant, alltid lage noe tekst/materiale spesialtilpasset det aktuelle arrangementet. Hans vitser beveger seg imidlertid aldri under beltestedet, og er morsomme uten å være støtende.
Mange tror at stand-up bare passer for yngre mennesker, men Freddy Kjensmos show passer utmerket for alle aldersgrupper og anledninger.

Det som er vanlig er at han gjør sitt show under middagen og kommer inn mellom hovedrett og dessert. Et stand-up show varer gjerne 20-25 minutter.

Det er også mulig å bruke Freddy Kjensmo som toastmaster/konferansier under hele kvelden kombinert med stand-up.

Enten det dreier seg om gallamiddager, firmafester, kick-offs eller julebord så vil denne mannen garantert sørge for god mosjon av lattermusklene.

Takk for innsatsen din under vårt Kick-Off! Vi har tidligere benyttet stand up komikere osv. i kick-off settinger, men ingen har truffet så bra som dette. Så tusen takk for et meget treffende og morsomt show.
Rolf G. Solhaug, Markedssjef, Konica Minolta

Les flere referanser her.

stand-up freddy kjensmo