«Et festlig og energisk foredrag som fikk taket til å løfte seg av latterbrøl. Takk for bra innsats!»

Gyrd Norvoll – Politiets data og materielltjeneste

Freddy Kjensmo driver Tullekontoret AS og har hele landet som arbeidsplass. Han har spesialisert seg på morsomme foredrag, show og humor for arbeidslivet, og innslagene som tilbys er i tillegg til å ha høy latterfaktor, både inspirerende og faglig relevante.

Mange ser nytten av et humorforedrag inne i det faglige programmet. En god latter gir deltagerne en pust i bakken og litt energipåfyll innimellom de faglige innleggene. Ikke minst bidrar det til at arrangementet huskes og snakkes om.

“Det var hikstende, brølende gapskratt fra start til slutt. For oss fungerte dette veldig godt som avslutning. Humøret sto i taket da vi gikk til middag mens vi tørket lattertårer og prøvde å få igjen pusten”.
 Hilde Grunt
, Norsk Tipping AS      

Les flere glimrende referanser fra fornøyde kunder her.

Foruten knallsuksessen Tid For Tomgang – et ANTI-motivasjonsforedrag, kan Freddy Kjensmo også bookes med morsomme stand-up show til middager, skjult teater for å lure dine kollegaer og ikke minst som en rutinert og underholdende toastmaster/konferansier.  Han gjør også oppdrag som moderator og konferansier på dagarrangementer hvor humor brukes som små energiinnsprøytninger innimellom det faglige.

NYHET HØSTEN 2017: Middagen med kolleger eller kunder blir aldri den samme igjen etter en aften med kokken BruceLes mer.

Innslagene er fremført for hundrevis av bransjer og sektorer innenfor det private næringsliv, såvel som for kommuner og offentlige etater. Hos Tullekontoret AS får du hjelp til å finnet det showet som passer best til akkurat ditt arrangement.

Enten det gjelder kick-off, konferanser, sosiale arrangementer med fokus på hygge, events, firmafester, motivasjonsdager, seminarer, kurs, lederkonferanser, julebord, forumsmøter, årsmøter, frokostmøter, fagsamlinger, medarbeiderdager eller noe annet – Freddy Kjensmo sørger for humor for arbeidslivet!

Her finnes en GRATIS guide med over 25 nyttige tips for deg som skal arrangere event, konferanse eller firmaarrangement.