«Et festlig og energisk foredrag som fikk taket til å løfte seg av latterbrøl. Takk for bra innsats!»

Gyrd Norvoll – Politiets data og materielltjeneste

Kokken Bruce som toastmaster

Trenger du toastmaster til neste firmamiddag? Gjør det helt annerledes! Kokken Bruce sørger for en morsom kveld som huskes og blir snakket om.

Etter at daglig leder eller lignende har ønsket velkommen til bords, kommer kjøkkensjefen Bruce ut for å presentere kveldens meny. På sjarmerende norsk-amerikansk får han umiddelbart oppmerksomhet. Han forteller litt om seg selv, og latteren sitter løst når han på en svært underholdende måte fortsetter med å informere om maten og gå gjennom praktisk info om røyking og nødutganger.

Etter hvert finner Bruce ut at det er så hyggelig i selskapet at han sniker seg ut fra kjøkkenet så snart han får sjansen. Enten det er for høre om maten er god, dele ut smaksprøver på nye retter, gå rundt og snakke og flørte eller la publikum ta kokkfie med ham – gjestene begynner etterhvert å sette pris på denne merkelige og hyggelige fremtoningen og alle hans påfunn og morsomheter. Bruce blir nesten som en del av selskapet.

Er det noen blant gjestene som har bursdag så har Bruce selvfølgelig fått med seg dette, og har planlagt en overraskelse. Skal det presenteres en taler eller andre innslag, er det heller ikke nei i Bruce sin munn hvis han blir spurt om å bistå. Replikker og poenger kommer på løpende bånd slik at middagen aldri rekker å bli kjedelig.

Etter hovedretten er tiden kommet for kveldens høydepunkt avsløringen: publikum får da vite at Bruce faktisk ikke er kjøkkensjef, men komikeren Freddy Kjensmo. Det hele kan eventuelt avsluttes med et mini stand-up show.

Her får man en hel kveld med underholdning uten at gjestene en gang vet at de blir underholdt. De tror bare at firmamiddagen er lagt til et sted med verdens kuleste kjøkkensjef. En garantert suksess!

Passer for små grupper på 20 personer såvel som for banketter med hundrevis av deltagere.

TIPS! Hvis arrangementet fortsetter med faglig samling dagen etter,  hvorfor ikke også starte dag to med latter? Kokken Bruce på kvelden er ypperlig å kombinere med at Freddy neste morgen kommer tilbake med sitt latterfylte og morsomme antimotivasjonsforedrag Tid For Tomgang. Wake up comedy på sitt beste! Be om super pakkepris for begge innslagene.