«Et festlig og energisk foredrag som fikk taket til å løfte seg av latterbrøl. Takk for bra innsats!»

Gyrd Norvoll – Politiets data og materielltjeneste

Freddy Kjensmo er komiker, stand-up veteran og forfatter. I tillegg er han Norges mest brukte humoristiske foredragsholder. Han har jobbet på heltid med underholdning siden 1986, og var med på å starte stand-up bølgen i Norge på begynnelsen av nittitallet.

Endelig tilbake!

– Unngå PPSS (Post Pandemisk Stress Syndrom)
Et morsomt foredrag om å komme tilbake på jobb og møte kolleger etter korona

I dette nye foredraget er det det å komme tilbake på jobb etter pandemi, hjemmekontor og nedstengning som er temaet. Enten man er leder, ansatt eller kollega garanteres det god mosjon for lattermusklene, gjenkjennelse og praktisk tips. I tillegg til et lynkurs i hvordan fremstå smart i fysiske møter. Noe som kan være nyttig etter halvannet år hvor møter har blitt avholdt på Teams og Zoom.

freddy kjensmo

Kokken Bruce

Tullekontorets nye humorkonsept er perfekt for alle typer firmamiddager der kunder, ansatte eller kolleger er samlet.

Etter at det er ønsket velkommen til bors overlates ordet til kjøkkensjef Bruce som presenterer kvelds meny. På sjarmerende norsk-amerikansk får han umiddelbart oppmerksomhet. Han forteller litt om seg selv, og latteren sitter løst når han på en svært underholdende måte fortsetter med å informere om maten og gå gjennom praktisk info om røyking og nødutganger.

kokken bruce

Enda mer tid for tomgang
Antimotivasjon 2.0

Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, er lei av de med hårete mål som roper endelig mandag og som synes JA-hatten begynner å bli vel trang.

tullekontoret

Grip dagen før du tar kvelden

Norge har flere ganger blitt kåret til verdens lykkeligste og beste land å bo i. Hvorfor er vi så misfornøyde, sutrete og krenket hele tiden da? Det kan virke som at tynn hud har blitt den nye folkesykdommen.

Enten man er ansatt, leder eller kollega – i dette tankevekkende foredraget får du gode tips som virker når i-landsproblemene tårner seg opp og vi glemmer at vi er født med beina plantet mitt i lotto-potten.

foredrag freddy kjensmo - for bedrifter